Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość małamimimi

Czemu kobiety sa takie głupie!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość małamimimi

Ale mam ochote napisac tego posta......dlaczego kobiety sa takie głupie, że same prowadza do autodestrukcji związku, pomijając kwestie zaniedbania po ślubie, totalnego zapuszczenia, przełożenia własnych planów, marzeń, ambicji na rzecz rodzinki ktora i tak tego nie doceni to same stwarzaja sytuacje do zdrady. Np dzis przeczytała tu post, że babka wzieła do domu swoją kolezaneczke bo biedaczka nie miała sie gdzie podziać no i jej facet oczywiście zamienił ja na owa koleżankę...po co ja sie pytam?? czy jestescie babki tak głupie?? Oczywiście zaraz zaczna sie komentarze, że to facet zwariował, że zaden kochajacy nigdy by tak nie zrobił ale to blef...człowiek jest tylko czowiekiem a męzczyźni to samce ( oczywiście normalni a nie jakies ciotki zniewiesciałe) wsadzic mu nowa laske do domu, zobaczy jej bielizne na sznurku, kawałek ciała z rana i krew zaczyna sie burzyc....babeczki badzcie myslace aj was prosze, dbajcie o siebie zawsze i wszedzie, nie przekłdajcie swojego dobra nad dobro innych, badzcie troche egoistkami, nie ufajcie innym kobietom bo sie sparzycie. Taka rada

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować