Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwiazek po zwiazku

zwiazek po zwiazku

Polecane posty

Gość zwiazek po zwiazku

mam 27 lat, jakis czas temu rozstałam sie z chłopakiem, bylismy razem 4 lata. moglismy robic przy sobie wsyztsko, znalismy sie jak łyse konie. zastanawiam sie nad nowym zwiazkiemm, jesli jakis mnie czeka, tzn. chodzi mi o to ze trudno jest byc z kims nowym, poznawac go, dojsc do momentu w jakim sie było w zeszłym zwiazku. jelsi bym kogos poznała i spotykała sie z nim, chciałabym nie przeciagac zwiazku na kilka nat, wczesniej sie zareczyc i wyjsc za maz jak sie uda, czy bede wychodziła za faceta ktorego nie znam do konca? trudny jest zwiazek po zwiazku, porównywanie, wspolny czas, poznawanie sie.. jak mysliscie?

Gość zwiazek po zwiazku
up:)

Gość zwiazek po zwiazku
nikt nie ma podobnych przemyslen? problemów?

Gość hefalump z lasu
mam podbne przemyslenia, 6lat zwiazku i tzreba sie rozstac. z nastepnym tyle czasu nie bedzie na poznawanie. w ogole meczy mnie poznawanie nowych ludzi,wiadomo ze iaczej sie zachowujemy niz przy kims kogo znamy 6lat

Gość zwiazek po zwiazku
doklądnie mam tak samo, nie mam ochoty na randki, na poznawanie sie i sprawdzanie czy to ten czy nie ten, czy pasujemy do siebie czy nie. nie mam na to ochoty. boje sie tego poznawania. co jesli byłam z fcaetem tyle lat i okazało sie ze to nie to, a teraz jesli sie z kims ziwaze mam czekac kolejne 4 lata aby go poznac?

Gość myślipomyślach
tylko ci się wydaje że można po kilku latach kogoś dobrze znać na to trzeba zjesc razem beczkę soli , wyrzygać ją i zjeść kolejną a i tak ktoś kogo ci się wydaje że dobrze znasz może cię po 20 latach zaskoczyć, bo my ludzie sami siebie nie znamy do końca i zawsze druga osoba to wilka niewiadoma, odrębny organizm którego reakcji nie jesteś w stanie przewidzieć, jedna rada nigdy nie porównuj ani związków ani ludzi :)

Gość zwiazek po zwiazku
ale chyba bardziej sie kogos zna po kilku latach niz po 5 miesiacach?