Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaamelci

Szukam książki dla dwulatka, jakiś zestaw bajek, księga itp możecie coś polecić?

Polecane posty

Gość mamaamelci

Nie wiem która będzie dobra, na allegro tego jest pełno a pokazane tylko okładki, nie wiem które mają fajne obrazki w środku i ciekawe bajki. Proszę polećcie mi coś :) Córcia ma nieco ponad 2 latka już i dopiero lubi słuchać bajek a ja nie wiem co już wymyślać ;)

w marketach sa fajne i tanie ksiegi bajek :) basni itp.. u nas na etapie 2 lat sprawdzila sie ksiazka z puzzlami w srodku :) mozna poczytac i poukladac :) ja na odmiane szukam plyt z piosenkami muzyka dla dwulatka :)

Gość mamaamelci
tylko wiesz, czy na allegro nie wychodzi taniej? ;)

nie wiem ale raczej nie, ksiega bajek i basni w auchanie ksoztuje w okolicy 25-35zl i masz ladnei ilustrowana w grubej oprawie ksiazke z ok 200 bajkami :) sa tez takei np bajki na minutke, bajki na dobranoc, bajki 5minotowe itd.. cale serie widzialam i kupilam kuzynce na prezent bardzo fajny prezent ksiega basni o ksiezniczkach :) 24,90 jakies 2mce temu

Gość mamaamelci
Gość mamaamelci
W sumie wstrzymię się do jutra, co prawda do auchana mam za daleko ale jest Real i Tesco :)