Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliiiiiiii

Czy puścić Go na TAKI kawalerski ?Proszę o poradę!!!!!

Polecane posty

Gość Liliiiiiiii

Mam do Was pytanie,ale proszę,odpowiedzcie mi w swojej osobie,jak Wy byście postąpiły na moim miejscu. Otóż,mój chłopak idzie w przyszły piątek na wieczór kawalerski swojego sąsiada,który ma 28 lat,a mój chłopak 23 i będzie najmłodszym na tym wieczorze.Cały wieczór organizuje brat tego sąsiada,czyli 30latek,którego bardzo lubi mój chłopak(ja wręcz przeciwnie),który wprowadził mojego chłopaka w imprezki i alkohol,gdy mój B. był jeszcze gówniarzem.To taki wieczny kawaler,imprezowicz,który zamiast mieć dziewczynę,woli chodzić do ,,burdelu'' :/.Ogólnie nie cierpię go!!! Mój chłopak powiedział mi,że to będzie imprezka na 5 chłopaków na działce tego sąsiada.Aleeee,gdy byłam u mojego chłopaka,to znalazłam pod kołdrą rozpiskę(wydrukowane z internetu,pewnie pisał to ten sąsiad)jak będzie wyglądał ten wieczór kawalerski.Start o godzinie 21:00,kupują dużo wódki,a o godzinie 23:00 zawitają do nich 3 panienki z burdelu(!!!!!),które zrobią erotyczne show i zostaną z nimi już do końca imprezy,czyli do rana następnego dnia !!!!!!!!!!!! Tak czułam,że ten sąsiad coś wymyśli,przecież to dziwkarz,dla niego taka impreza=dziwki!! Zarabia kupę kasy w Holandii i myśli,że może wszystko i WSZYSTKICH kupić !Mój chłopak ,to będzie jedyny,który ma dziewczynę!Reszta jest solo! Ja nie wiem co robić,boję się,co tam się będzie działo! Jakaś goła dziwka ma siadać mu na kolana i kazać się dotykać?Albo coś więcej?Ufam mojemu chłopakowi,ale nie w takich sprawach!! Gdzie %,kumple i takie akcje :/Niby chłop swój rozum ma,ale w takich sytuacjach raczej przestaję nim myśleć...Co wy byście zrobiły na moim miejscu???Ja zaraz oszaleję :( Dlaczego facetom wieczór kawalerski od razu kojarzy się z dziwkami?Tzn.zawsze muszą one brać w nich udział ?

Gość cedjkdfhjfdjkdfjdfsuhyuyrejkfa
gdybym nie wiedziała co tam będzie, to bym pewnie puściła z nadzieją, ze chłopaki się będą grzecznie bawić, ale gdybym wiedziała co tam będzie, to nie ma mowy...zwłaszcza, ze twój będzie jako jedyny "zajęty". Jeśli by protestował, powiedziałabym albo ja albo dziwka. prosty wybór....

Gość powiem ci tak
zabronic mu nie możesz, bo to dorosły człowiek i nie jest twoją własnością. Jeśli jest mądry to sam zrozumie, że to niestosowne korzystac z takiej okazji. A jesli jest głupi... to po co ci głupi facet? Niech sam zdecyduje czy go to interesuje a ty wyciągnij wnioski na przyszłość. Bo przeciez wiecznie go pilnować nie będziesz ani uwiązywać do kaloryfera

Gość no chyba ten kawaler
co to jego wieczor tez ma dziewczyne hehe czy tak organizuja dla wprawy?

Gość muszkacipuszka
ma nie isc i huj nie bedzie sie kurwa z dziwkami bawic bo wiadomo jak to sie skonczy na bank mu jakas obciagnie bo to norma po to one chyba bede te dziwki Ma nie isc i konieck kropka pl

bazienka nie zgodze sie z tobą. "jak bedzie chcial zdradzic to i tak zdradzi" zgoda, ale wlasnie jesli ktos ma postawe taką, ze zdradzac nie chce to polega to tez na tym, ale wystrzegac się okazji. powiedzmy sobie szczerze, tylko gej odmówi atrakcyjnej, rozebranej i chetnej panience w dodatku kiedy jest po alkoholu. jesli chce byc fair powinien sie wystrzegac takich sytuacji.

chodzilo o to, ze jesli facet jest po alkoholu.

Ja bym na twoim miejscu nie ryzykowała;/ tym bardziej,że panienki maja być 3,zostać do rana i tylko twój facet jest ,,zajęty''.

Uważam że Twój chłopak przede wszystkim jest nie w porządku że w ogóle na to chce iść, przecież on jedyny ma kobietę i na pewno wie że ten koleś, skoro się tak dobrze znają, zorganizuje jakieś szmaty, ale nie wiem co możesz zrobić, nie pozwolić mu? to chyba oczywiste że będziesz zazdrosna jakiś niedomyślny jest ten chłopak