Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZESIAzMOSTÓW

SKÓRCZE W DOLE BRZUCHA TAKIE JAK NA @ mogą oznaczać wczesną ciążę??????????

Polecane posty

Gość CZESIAzMOSTÓW

Ciąża jest u mnie prawdopodobna, ale nie wiem co mogą oznaczać takie skórcze w dole brzucha, zupełnie tak jakby @ miała przyjść tylko że to jeszcze 7 dni do @. Te skórcze nie są mocne, ale wyrażnie odczuwalne przeważnie w pozycji siedzącej. Czasem jest to takie pulsowanie jakby w macicy. Czy któraś z Was też miała takie objawy ciążowe 7 dni przed terminem @?????????

Gość ja tam mialam
wlasnie ok 7 dni przed terminem i potem prawie caly miesiac wiec mozliwe a test robilas juz? wiem ze moze byc za wszesnie ale sprobowac nie zaszkodzi

Gość CZESIAzMOSTÓW
Nie robiłam testu bo od stosunku minęło dopiero 9 dni to za szybko żeby zrobić test.

Gość ja tam mialam
a ilu dniowe masz cykle?

Gość CZESIAzMOSTÓW
30-31 dniowe, a sex był 16-17 dnia cyklu

Gość CZESIAzMOSTÓW
Od wczoraj dość często mnie tak kłuje, dziś jakjechałam autem to kilka razy czulam takie kłucie, skórcz, i często odczuwam takie uczucie parcia na trzon macicy, jestem też taka apatyczna, zmęczona, leniwa,zniechęcona do sexu itp....

Gość CZESIAzMOSTÓW
mam też takie uczucie rozpulchnienia tam na dole

Gość CZESIAzMOSTÓW
żeby było śmiesznie to raz mam zupelnie sucho w pochwie, a raz mam taki ciągnący glutowaty śluz przezroczysto-mleczny, jak na owulację, tylko że owulacja to na pewno nie jest bo szyjka jest twarda i wysoko a poza tym za 7 dni spodziewam się @

Gość ja tam mialam
to pewnie ciaza ja tez mialam takie cykle i w tych dniach zaszlam takie same objawy jak ty.

Gość CZESIAzMOSTÓW
Super by było bo bardzo chcemy z mężem potomka. To nasz pierwszy cykl starań i super by było. Rano mierzyłam temp w pochwie zaraz po przebudzeniu i było 37. Poza tym temp pod pachą mam 37.1 a nie jestem chora ani przeziębiona...... Po południu miałam w pochwie 37.5 !!!

Gość CZESIAzMOSTÓW
Nawet teraz jak siedzę na krześle to miałam przed chwilą taki dziwny skurcz tzn. zaczał się pod pępkiem i skończył jakby na trzonie macicy To już chyba obłęd ale zauważyłam że mam taką pionową kreskę od pępka aż do wzgórka łonowego....słyszałam o tym ale to możliwe żeby 9 dni po zapłodnieniu już była?????

Gość byle do przodu :)
Miałam taki skurcze za kazdym razem gdy byłam w ciąży. Co do tej kreski... to jeszcze za wczesnie zeby było ja widac.

Gość CZESIAzMOSTÓW
Kreska jest bardzo jasna i ledwo widoczna ale jest !!!!

Gość byle do przodu :)
ja miałam zawsze ciemną kreskę (taką brązową) i pojawiala się około 3 miesiąca ciąży

Gość CZESIAzMOSTÓW
Ja jestem blondynką, mam b, jasną karnację i ogólnie jestem białas :) Dziwne że mam taką kreskę, ale moja matka też ją widzi!!!