Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EnjoyTheSilence!

czy LUBICIE PRZEMOC W ZWIAZKU?

Polecane posty

JA BARDZO LUBIE JAK MOJ FACET MOWI DO MNIE "ZGWALCE CIE SUKO MOJA" ITP STRASZNIE MNIE TO NAKRECA I PODNIECA, KIEDYS BYLAM Z JEDNYM TO NIE LUBIL TAK MOWIC I SLUCHAC TAKICH RZECZY A TEN TAK SAMO KOCHA JAK JA TAKIE OSTRE TEKSTY GDY NP MOWIE DO NIEGO "MOJ CH*JU PIE**OL MNIE"! I WJEZDZANIE NA SIEBIE SLOWNE CZY TO RODZAJ ZBOCZENIA...? LUBIMY TEZ SIE CZASEM UDERZYC, SCISNAC ITP,,, CZY TO NORMALNE? PROSZE NAPISZCIE COS

Gość Bullina
Ostre teksty w łóżku to ok ale zgwałce Cie lub uderzyć się to odpada dla mnie jest to chore.

Jak facet dyszy mi do ucha 'wieczorem Cie zerżne' albo podczas sexu da mi klapsa, to ok. Ale przemoc w postaci regularnego mordobicia odpada :?

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050