Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kordek pws

kocham lwice ale nie potrafie jej zdobyc.jest pewna siebie i trudna

Polecane posty

Gość kordek pws

ja czymkolwiek zaskoczyc. dziwczyny lwy, pomozcie. jak ja zdobyc, skoro ma wielu adoratorow?

Gość malinowy lizak
Witam. Ja jestem lwicą. Powiem Ci, że nie mam łatwego charakteru. Ogólnie to znam wiele lwic i mamy podobne upodobania. Jak masz silny charakter to dasz sobie rade, bo my raczej takie lubimy u mężczyzn. Im bardziej będziesz nalegał, tym gorzej dla Ciebie. Lwice lubią zdobywać :p Dasz radę!!!! Uwierz, a się uda :D

Gość jelonekk..
i jakie jesce som ?

Gość kordek pws
czyli mam jej dac palec i zwiac? niech mnie zdobywa? a moze ja czyms zaskoczyc? czym innym niz standardowe kwiaty, czy zaproszeniem na kolacje, ale czym?

Gość lwica kolejna
Lwice podobno lubią byc w centrum uwagi. Słuchaj jej, zadawaj pytania, dużo mów - ale nie tylko o sobie - podziwiaj ją, ale szczerze i bez przesady.

Gość kordek pws
nie mam za bardzo okazji ją adorować i podziwiać, bo mnie zlewa jak wiekszosc co do niej startuje.

Gość malinowy lizak
No widzisz, ja też tak mam. Nie narzekam na brak adoratorów i wszystkich, którzy się starają olewam. Mam wrażenie, że pięknymi prezentami chcą mnie przekupić :/ Jest jeden na którym mi zależy, ale on nie zwraca na mnie uwagi. I właśnie mnie trafia z tego powodu. Dokładnie taki schemat. Ale ja jeszcze powalczę o niego, nie poddam się :D:D Każda kobieta jest inna, trudno tu cokolwiek radzić. A jak ma na imię??

Gość malinowy lizak
Co masz na myśli, mówiąc o Niej, ze jest trudna??

Gość lwica sama jak kazda
kobieta - samica:Pwybiera. wiesz, ja sama po sobie wiem, ze ten, ktory mi nadskakuje szybko mnie nudzi:P za to ten co sie opiera:P wart jest zachodu, przemysl taktyke:)

Gość malinowy lizak
Napisz o Niej coś więcej, to może Ci pomożemy:D Bo na podstawie znaku zodiaku to trudno cokolwiek powiedziec...

Gość amancik pewnie rybka
to sie lwiczki boi:D