Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kossmita

Dziewczyny jakie komplemnty lubicie?

Polecane posty

Gość kossmita

Podoba mi się pewna dziewczyna i chciałbym jej pokazać, że mi na niej zależy. Od czego zacząć? :)

Gość ja se trolkuje troche
powiedz ze ma fajne tzytze

Gość starzenie sie starzenieef
najpierw zbób porządek od z drugą połową :D

Gość skomplementuj cos co Ci sie
bardzo w niej podoba:-)

Prawdziwe. Np. nigdy nie mów że ma idealną figurę jeśli nie ma, nie mów ż ma piękny nos skoro ma wielgachny czy krzywy... Takie któr pokrywają się z prawdą :) Np piękne oczy, ładny kształt ust, śliczne uszy, włosy, kolor włosów... Mnie kiedyś facet zaskoczył mówiąc że mam śliczne skórki u paznokci, i kształt paznokci, a ja sama na to uwagi nie zwracałam :)

"twoje zwieracze są ciaśniejsze niż u mojej eks" "połykasz jak profesjonalistka" "fajnie stękasz" zawsze działają🖐️

Gość koliberka
lubimy szczere komplementy:) ja np.najbardziej lubię słyszeć, że pięknie pachnę:) albo że ładnie wyglądam (standard). Prawdę mówiąc komplement o skórkach paznokci od faceta kompletnie by do mnie nie przemówił... Wystarczyłoby samo "masz ładne dłonie/paznokcie itp.". Ale skórki to, bez obrazy, kojarzą mi się z tekstem od faceta bardziej skupionego na (swojej) urodzie niż ja... Wracając do komplementów - zrobisz komplement dziewczynie traktując ją jak kobietę:) czyli bądź szarmancki, bądź dżentelmenem (np. przepuszczaj w drzwiach, w autobusie nie siadaj kiedy ona nie może, takie tam) Ładny głos, uśmiech, oczy, włosy, dłonie, usta... co tylko znajdziesz w niej ładnego:) jeszcze jedna uwaga: nie rób nic na siłę! Nie sil się na poetyckość, jeżeli to będzie niezgodne z Twoim charakterem. Nie mów nieprawdy i komplementuj ją tylko gdy będziecie sami (albo na ucho, szeptem... to pobudza emocje:D)