Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdfsdfsfdsf

Nie wiem śmiać się czy płakac..

Polecane posty

Gość sdfsdfsdfsfdsf

Rozmawialam z pewnym chlopakiem poznanym na czacie dosyc dlugo bo okolo 2 lata. Jakos tak wyszlo ze nie przeslalismy sobie wczesniej zdjęć. niedawno jednak zdecydowalismy sie na ten krok i po tym jak ja mu wyslalam fotke to juz nie odzywa się tak czesto jak wczoraj, wrecz moge powiezdiec ze mnie olal ! z jednej strony smiac mi sie che a z drugiej plakac.. ech brak slow

Gość śmiać ;-)

zrób 3 pajacyki i 10 przysiadów + 20 pompek to będziesz wiedzieć co Ci się chce ;)

Gość sdfsdfsdfsfdsf
no moze ni nie bylam ale tak po chamsku postapil:)

Gość sdfsdfsdfsfdsf
czy ktos sie jeszcze wypowie?:P

Gość bajbi beejbi 99
OLEJ DZIADA

Gość tak ja sie wypowiem
A czego się spodziewałaś?Nawet jeśli jesteś ładna,to facet pewnie wyobrażał sobie,że pisze z miss world.Oni tak już mają,chcą najpiękniejszej nawet jeśli sami są przeciętni.Też niedawno miałam taką sytuację,a zapewniał,że brzydkich dziewczyn nie ma.Dla nich liczy się TYLKO wygląd i nie próbują nawet ukrywać że jest inaczej jak już zobaczą fotkę,nie mają na tyle klasy i dobrej woli,żeby zakończyć tę znajomość nie upokarzając nas.Ale ich strata.A ty się z niego śmiej,taka fajna laska przeszła mu koło nosa ;)

wiesz co, faktycznie beznadziejnie się zachował ! takie typki są najgorsze.. juz mogl chociaz napisac Ci coś z grzesznosci.. a nie po prostu tak urwać kontakt ! tym bardziej ze nie pisaliscie ze sobą dwa dni, a dwa lata.. i zapewne zdązylas się juz w tą znajomosc w jakis sposob zangażować. chyba dlatego nie warto czekać z wysyłaniem swoich zdj tak długo. oczywiscie nie jestem zwolenniczka robienia tego po 5 min rozmowy, ale w ciagu dwoch lat powstaje wiele wyobrazen, ktore potem okazuja się czesto nieprawdziwe.. a gdy się człowiek nie zdazy zaangazowac, to wtedy łatwiej jest się z tym pogodzic. wiesz, nie pisz nic do niego! nie pisz mu że cię zawiódł, nic a nic.. bo wtedy poczuje, że Ci zależało albo coś.. bo wtedy to tylko człowiek się pograza, staje się załosny, a nic z tego się nie ma. zachowaj się jak kobieta z klasą, i olej go.

Gość sdfsdfsdfsfdsf
dzieki za porady.. no ja bardzo go lubilam, a moze nawet cos wiecej.. i z jego strony tez myslalam ze cos wiecej bedzie no ale coz.. na pewno nie bede sie narzucac. tylko szkoda tyle czasu zmarnowanego;/

Gość sdfsdfsdfsfdsf
Wiecie co..myslalam ze jestem twarda i nie bede sie tym przejmowac. ale ryczec mi sie chce niesamowicie;(

Gość przystojniaczek23
pewnie jesteś pasztetem :D 🖐️

no wyobrazam sobie.. ale wiesz, tak naprawde to nie znałas go.. znałas tylko to swoje wyobrazenie o nim, ktore powstało z tego co sam o sobie pisał. tak naprawde mogł pisać wszystko.. ale wiesz co - skoro okazał się taki, to mimo ze wiem ze to nie jest proste, to musisz sobie sama powiedziec ze to był zwykły palant. bo tylko palanci się tak zachowuja.. po takim czasie znajomosci urwać całkowicie kontakt...

Gość sdfsdfsdfsfdsf
Pewnie tak:(

widzę, że ktoś tu chyba zbyt często słyszał w życiu że jest pasztetem, i tak bardzo zapisało się temu komus to określenie w pamięci, że teraz używa go kiedy trzeba i kiedy nie trzeba.. bo to już kolejny temat na ktorym szanowny "przystojniaczek" pokazuje jaki jest "super" pisząc ciągle ten sam tekst.

Gość sdfsdfsdfsfdsf
kokardka.. dzieki ze sie wypowiadasz..naprawde to bardzo wazne dla mnie..

Gość sdfsdfsdfsfdsf
ale upokorzenie:( ja 23 on 26

aha.. szczerze to jemu na pewno dawałam mniej ! a to niby dorosły facet... heh.. nie mysl o tym w takich kategoriach. kto się okazał tak naprawde beznadziejny? ty czy on? kto się zachował totalnie prostacko ?! gdyby był na poziomie, to by utrzymywał kontakt scricte koleżenski, bez jakiegokolwiek flirtu..

Gość a czy on przysłał
Ci swoją fotkę ? Jak wygląda ?

Nikt Was przynajmniej na Gadu Gadu nie zablokował chwile po wysłaniu zdjęć. Nie powinnaś się przejmować i iść dalej.

Gość sdfsdfsdfsfdsf
no Wyslalal mi swoją. No nie powiem bo przystojny jest.. MOze nie tak idealny jak dla mnie ale absolutnie nie moge powiedzieć o nim ze jest brzydki.

kafeteriusz85 ma rację.. to że nie spodobałas sie jemu to nie znaczy że się nikomu nie podobasz ! na bank poznasz za jakis zcas kogos, kto się zachowa zupełnie inaczej ! a on to na pewno tez jakis super idealny nie jest.. ale wiesz co.. ja to z kims takim jak on to teraz nawet nie mialabym ochoty gadac. nie przez uczucie upokorzenia, ale przez to , jaki okazał się on ! niektorzy są podli z natury. i już ! głowa do góry !!

Gość sdfsdfsdfsfdsf
postaram sie nie przejmowac. Juz mi troche lepiej:)

Gość a czy on przysłał
bardzo Ci współczuję.... wiem, że to dla Ciebie trudna sytuacja. Musisz postarać się jak najszybciej zamknąć ten rozdział swojego życia. Rozpamiętywanie i szlochanie w niczym nie pomoże. Trzymaj się cieplutko :)

wiesz, jesli szukasz miłosci, to może spróbuj w realu. fakt faktem wtedy też łatwo o rozczarowanie, ale przynajmniej takich sytuacji się unika. bo to się bardzo częsro zdarza.. ja kiedys tez poznałam kogos na czacie, po jakims czasie wysłalismy sobie zdjęcia, ja mu się spodobałam, on mi nie.. i tez było pewnego rodzaju rozczarowanie, bo wyobrazałam sobie go zupełnie inaczej. ale kontaktu z nim nie zerwałam po tym oczywiście ;) po prostu pilnowalam, by nie pisac nic dwuznacznego, i nie robic mu nadziei.

Gość przystojniaczek23
wiesz...jesteś pasztetem i raczej nic tego nie zmieni nie masz sie co pocieszać...🖐️

Gość sdfsdfsdfsfdsf
tak szczerze to nie szukalam milosci. Weslzam na net z z nudow z nim naprawde fajnie mi sie gadalo . ale przywiazanie samo przyszlo po tych 2 latach

przystojniak - "każdy polak mówi o sobie" :) aha, rozumiem :).. naprawde szkoda, że tak wyszło.. ale lepiej jak dowiedzialas się ze jest palantem zanim się spotkaliscie, bo gdyby cie zawiodł jakbyscie się juz spotykali, to pewnie bolałoby o wiele bardziej.