Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goha_3miasto

Bez powodu urosły cycki.

Polecane posty

od początku kwietnia bolą mnie cycki i mi urosły przynajmniej o 1 rozmiar.biorę tabletki antykonc, novinette już od roku i nic mi po nich nie było. czy powinnam się udać do ginekologa? od czego to może być?

Tez bym chciala,zeby mi urosly, bo mam odwrotny problem - bez powodu mi zmalaly :/

Gość co ty chcesz od swoich cyckow?
DearMissJC- fajne zdjecie, w stopce :)

DearMissJC -> a nie odchudzałaś się? ps. faktycznie fajne zdjęcie ;)

no z tą ciążą, to nie wiadomo do kónca. ale raczej mało prawdopodobne( chyba że mam super pecha). bo na początku marca był seks bez gumy- pod koniec okresu(7 dniowej przerwy tabletkowej)no i nie brałam wtedy tabletek. no i sie zastanawiam.bo pod koniec kwietnia nie zrobiłam przerwy ale dopiero teraz( no i jest krwawienie).myśle, ze ten ból i urosniecie, nie jest spowodowane brakiem przerwy w kwietniu....bo mnie od początku bola kwietnia :(

Gość bąbi
Nie chcę Cię martwić, mi właśnie tak urosły cycki na samym początku ciąży. Skoro była szansa na to u Ciebie, to lepiej zrób test.

A ja myślałem, że kobiety mają piersi... DearMissJC, fajna, naturalna fotka.

Dziękuję ;) No maja piersi, mają :P Odchudzać nie.. przestałam pić piwo i brzuch mi zmalał, owszem. Ale nie sądziłam, że piersi tez mogą zmaleć :P

I to i to tkanka tłuszczowa. Zresztą z tego co widać, nie masz co rozpaczać :)

Niby nie.. Ale to już nie to, co było :P Za 2 lata same, naturalnie się powiększą ;) :P

właściwie to zrobiłam...i wyszło że ciąży brak i na 2 dzień krwawienie się pokazało. więc tym bardziej nie wiem co jest grane... słyszałam że ciąze były nawet jak była guma, tabletki i test pokazywał że nie ma ciąży...no ale tak jak mówię:)nie mogę być ultra pechowa!

goha_3miasto -> żadne środek nie zabezpiecza w 100% a okres może wystąpić do 3 miesiąca ciąży

No to musisz zaakceptowac fakt,ze tak sie stalo ;) Moze hormony, zmiana diety czy cos..

Gość ggggggggggggggggg
idzcie sie nawracac szatanskie istoty

Bylam u egzorcysty i powiedzial,ze nie ma we mnei szatana. :classic_cool: Wiec nigdzie nie ide.

DearMissJC pamiętaj że co za dużo to też niezdrowo. Mam Przyjaciółkę doskonale "wyposażoną", tylko kręgosłup już nawala, korekcja biustu nie wchodzi w rachubę. Bo to jednak kilogramy.

Kregoslup i kolana po wypadku i tak mam do renowacji.. :P Zreszta... NFZ podobno refunduje operacje pomniejszające, jesli biust stanowi zagrozenie dla zdrowia :D

DearMiss :) marne pocieszenie z akceptacją tego faktu :) dieta nadal niezdrowa i nieregularna tak jak zawsze,może te tabletki działają z opóźnieniem? i powinnam je odstawić?

Najlepiej odwiedzić lekarza. Bo diagnozowanie się via forum jest wg mnie co najmniej niemądre.

To chyba z ginekologiem musisz skonsultowac :) Dobierze Ci o innej zawartosci hormonow i moze znowu zmaleją ;) :P

nie diagnozuje się, tylko zastanawiam :) bo to co najmniej dziwne rzeczy. a napisałam tu, bo myślałam że ktoś miał podobnie i tyle:) ginekolog jest w planach na pewno! DearMiss: novinette właśnie mają malutko hormonów i nie tyłam po nich ani nic, i te mają podobno najmniej,no może oprócz yasminelle które są w cenie 44zł opakowanie :/ a novinette 29zł...

moja kolezaka miala jeszcze tansze - Microgynon, jakos tak. niecale 9zl za opakowanie,bo sa refundowane :P Moze zapytaj o te ;)

to były pierwsze tabletki jakie brałam,mają dużo hormonów, byłam nieznośna jak je brałam i przytyłam sporo, więc odpadają.

goha miałam tak samo! Biorę Syndi i po około pół roku, może roku brania powiększył mi się biust. To podobno normalne bo pytałam lekarza (że niby to od hormonów itp). Na początku brania też miałam okropne humorki przez pare miesięcy, przytyć nie przytyłam -no tylko ten biust mi się powiększył (ale z tego nawet się cieszę) :D

no ale ja odnoszę wrażenie że przez ostatnie 1,5 miecha chyba ogólnie przytylam, tak ze 3 kg, choć pytając ludzi, mowią że nie, że właśnie cycki mi się powiększyły tylko.czyli mówisz że ci urosły i nie byłaś w ciąży ?:)... nie wiem, dziś mam wizytę u ginekologa zobaczę co mi powie mądrego.

ciąży brak :)tak, prawdopodobnie to od tabletek, ale jeszcze dla pewności mam zrobić usg piersi i test na prolaktyne. i tabletki zmienione na Cilest. zobaczymy jak bedzie :)