Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thaisse80

30 lat -kiedy drugie dziecko?

Polecane posty

Gość thaisse80

mam 30 lat i miesiac temu urodzilam pierwsze dziecko- corke. teraz mysle, ze dziecku przydaloby sie rodzenstwo, jeszcze nie teraz ale tak za rok, moze dwa. tez nie moge zbyt dlugo zwlekac bo juz wkroczylam w 30. maz twierdzi, ze powinnam teraz nie o drugim dziecku myslec a o powrocie do pracy, rzecz w tym, ze mi sie spodobala rola matki i wolalabym zamiast myslec o pracy, myslec o domu i rodzinie. co wy na to?

Gość po co przeciez juz masz jedno
a rodzenstwo dla "dobra dziecka" to jest jedna wielka sciema matek ktore nie chca wracac do pracy :P ja mam rodzenstwo i zapewniam cie ze bez tej powalonej 2 mialabym duzo lepsze dziecinstwo :P

Gość po co przeciez juz masz jedno
skoro juz wkroczylas w wiek lat 30stu to nie masz co ryzykowac z drugim dzieckiem, bo za 10 lat trzeba bedzie zaczac suszyc deski na trumne :P

Gość thaisse80
ale ja nie chce drugiego dziecka tylko dla dobra corki by miala rodzenstwo. troszke tak bo sama pochodze z wielodzietnej rodziny i mimo klotni jestesmy jednak dla siebie wsparciem, chce tez jednak drugie dziecko i dla mnie, by miec liczna rodzina, w przyszlosci wieksze wsparcie, mysle ze im wieksza rodzina tym weselej.

Gość thaisse80
up up