Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonikaRita

CZY JEZSTEM W CIĄŻY?? BÓL JAJNIKÓW!! ODPISZCIE BŁAGAM!!

Polecane posty

Gość MonikaRita

2 dni temu kochałam się z moim chłopakiem. Był to ostatni dzien okresu, nie mieliśmy gumki ale nie skończył we mnie, boję się że jestem w ciązy bo bolą mnie jajniki:( Czy po 2 dniach już są jakieś objawy? Bolą juz janiki?? Proszę o odpowiedz bo zaraz zwarjuję:( Od kiedy zaczynają boleć jajniki i jakieś objawy?? Tak wogole to czy mogłam zajść w ciąze w ostatni dzien okresu?? Mam cykle co 34 dni !! Odpiszcie błagam ;)

w ostatni dzien okresu? Jezus, najpierw poczytaj conieco o swoim organizmie dziewczyno a potem bierz sie za sex :o

Gość SaraMaj
co do prawdopodobieństwa zajścia w ciążę, to jest ono niewielkie, ale zawsze jednak jest. ból jajników na pewno nie jest objawem ciąży. pierwszym zauważalnym jest podwyższona temperatura (ok. 37 stopni) utrzymująca się przez pierwsze dwa tygodnie od zapłodnienia. po kilkunastu dniach może także wystąpić niewielkie krwawienie. inne objawy, takie jak: bóle brzucha, nudności, wymioty pojawiają się dopiero po kilku tygodniach od zapłodnienia. radzę Ci poczekać dwa tygodnie i zrobić test ciążowy, przypuszczam, że nie chcesz zajść w ciąże, nie martw się, prawdopodobieństwo naprawdę było niewielkie.

Gość MonikaRita
SaraMaj dziękuje bardzo za odpowiedz;)