Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rhino22

co myślicie o facecie 28 letnim który twierdzi że zakochał się w 20 latce?

Polecane posty

Gość rhino22

mówicie ze to normalne że nie chce pani 30 letniej? Nie mówię że jestem jakąś tam głupią siksą , bardzo dobrze się dogadujemy, bardzo mi na nim zależy

Gość desra
przecież 28 latek to młody chłopak , serce nie sługa nie wybiera sobie :D

Gość rhino22
Energiczna, nigdy nie oglądałam się za starszymi chłopakami i nadal bym tego nie robiła, po prostu czuje coś wyjątkowego

Gość kodżakka
hehe ja nigdy się nie oglądałam za rudymi ( w życiu! uważałam ich wręcz za aseksualnych) a tu bum :D Chyba rzucił na mnie urok ;)

no dobra, ja lubie mlodszych, a jestem ze starszym :D generalnie mysle, ze zazwyczaj 28latek ma troche inne priorytety od 20latki, ale to nie jest masakryczna roznica wieku. Skoro on tak twierdzi, a Tobie sie spodobal, to, hm... w czym problem?

Gość rhino22
sama nie wiem , moze po prostu dziwi mnie to ze ktos mogl sie we mnie zakochac ? ( moj byly chlopak to porazka)

Gość moonlightx
Energiczna, ja mysle, ze wielu 28-30latkow interesuje sie takimi mlodymi dziewczynami, bo takim jest znacznie latwiej zaimponowac niz pewnej siebie 30latce, ktora jest niezalezna, wyksztalcona, wie czego chce od zycia i nie daje sie nabrac na jakies plytkie bajery. Ja sama bedac 20latka patrzylam z podziwem na starszych facetow i przypisywalam im z gory dojrzalosc z racji wieku, co oczywiscie okazywalo sie nieprawda w wiekszosci przypadkow.

To badz ostrozna. Jeju, nie rozumiem, dlaczego wiek u mezczyzny uwazany jest przez dwudziestki za wartosc? Jedni sa dojrzali jako 24-latkowie, inni po 40 nie nadaja sie do niczego :P Kiedy ja mialam 20 lat, lubilam rowniesnikow. Oraz jednego takiego troche mlodszego :D Do tej pory lubie zreszta.

Gość rhino22
W sumie to nie ma mi zbytnio czym zaimponować. Jest to normalny chłopak po jakiś tam studiach ,pracuje w firmie u swoich rodziców. Jak już wspominałam nie patrzę na starszych facetów z podziwem, wcale się za nimi nie oglądam, wiem czego chce od życia, jestem na wymarzonych studiach, nikt mi nie zawróci w głowie tak żebym zmieniła jakieś swoje plany

Gość rhino22
Energiczna, staram się, nie chcę po raz kolejny zostać skrzywdzona

Gość kasioo1
Moja mama miała 18 a tata 25 lat jak się poznali, przez prawie 30 lat są b. szczęśliwym małżeństwem :) Nie rezygnuj z tego, zobacz jak się sprawy potoczą