Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wstyd jak nie wiem

czy moj facet mnie zaraza??

Polecane posty

Pol roku temu, mialam koszmarna bakterie w pochwie. Leczylam sie miesiac silnymi antybiotykami i innymi lekami. Koszmar bo czulam sie fatalnie. Moj facet dostal tabletki tylko na tydzien. Gdy zapytalam ginekolog skad sie wziela,nie odpowiedziala mi jednoznacznie i dodala zebysmy nie dochodzili kto kogo, ja jego czy onmnie zarazil,bo to bez sensu. Po weekendzie z moim chlopakiem znowu czuje pieczenie pochwy i nawet lekki bol:( najbardziej wkurwia mnie fakt,ze moj chlopak sam przyznal,ze jak sie nie widzimy,to myje sie raz na dwa dni,bo po co czescie?:O Teraz obawiam sie,ze jak myje tego swojego chujka raz na 2 dni,to tam mu sie zbieraja bakterie i poem nie wiadomo co na mnie przenosi. Pojde do ginekologa i jak sie okaze ze to znowu to samo,to nie dosc,ze kaze mu zaplacic za leczenie,to jeszcze wygarne mu jego brudactwo,juz to ostatnio zrobilam,ale on uwaza,ze ja jako kobieta przesadzam,i ze mezczyzni wcale tak czesto sie nie myja:O No Matko Boska :O

Gość bzdurcia
tak, wój facet cie zaraza ;)

Gość bzdurcia
a tapoważnie, to miałaś bakteryjne zapalenie pochwy czy grzybice?

bakteryjne

Kocham go bardzo i teraz mi glupio,ze tak napisalam na niego. Moze to ja mam cos nie tak:( Choc potem jeszcze 2 razy robilam badania na bakterie i bylo ok.Sama to wymoglam na ginekologu. Doszlam do takiego wniosku bo dostalam to po sexie z nim:(

Nie wiem jak tam jest z bakteriami, ale kumpela miala faceta, ktory non stop zarazal ja grzybica. Zawsze po sexie z nim miala nawroty. Kazalam jej poslac go do gina, poszedl, no to powiedzialam jej zeby spytala czy uzywa przepisanej masci. Nie uzywal, bo go "pieklo" :D

Gość gupia
za przeproszeniem, cipo, zanim mu dasz duupy, to każ mu umyć fiuta a nawet sama mu go umyj, wtedy będziesz na 100% pewna, że Cię nie zarazi. Po seksie należy umyć i srom i penisa, gdyż śluz z pochwy i sperma to doskonała pożywka dla bakterii.

Gość bzdurcia
musisz isc do ginekologa, my ci tu nie pomożemy i nie masz czego sie wstydzic przed chłopakiem

Gość gupia
poza tym oboje poddajcie się badaniom na grzybicę i bakterie, jeśli coś zostanie stwierdzone wyleczcie się i dopiero z zachowaniem higieny uprawiajcie seks. W przeciwnym razie możecie nabawić się nadżerki i raka.

do gupia-nie obrazaj mnie! Napisałam wyraźnie,ze przyznal mi sie,ze myje sie co dwa dni jak sie nie widzimy. Nigdy nie kochamy sie brudni!!On zawsze go myje i przed seksem i po,podobnie jak ja. Nie wyobrazam sobie,zeby sie spuscil we mnie,a ja mialabym sie wytrzec chusteczka i nic wiecej,zawsze idziemy sie umyc!! Ja zrobilam juz wszystkie badania na bakterie,grzybcy tez nie mam,mialam dwukrotnie badania. On sie wstydzi isc do lekarza zrobic badania.Dlatego wnioskuje,ze to on.

bzdurcia ide wlasnie jutro.Nie bede sie wstydzila przed chlopakiem,powiem mu,ze albo pojdzie sie przebadac,albo pozostanie mu wlasna reka :P

Gość bzdurcia
to wyrobi chłopina sprawność manualną ;) zdrowia życzę :)