Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna facetea......66...

mój głupi facet i wytrysk kobiecy

Polecane posty

a wiec nie dochodze z moim facetem i kiedys tam gadalismy ze jego 2 poprzenie partnerki miałay odlot przy nim, ze miały wytrysk pochwowoy itd i ze martwi go to ze ja nie mam a wiec osttanio sie kochalismy było bardzo fajnie byłam starsznie mokra...całe przescieradł ode mna było mokre, ale orgazmu nie małam chcoiaz było mi bardzo przyjemnie..i ten głupek po mówi do mnie ze jak podobało ci sie, fajnie tak tryskac:O i on chyba myslał ze miałam orgazm..teraz juz wiem jak te wytryski u jego ex wygladały, chyba nie rozróznia podniecenia i mokrej cipki od orgazmu..no zal

któryś z panów tu obecnych doprowadzi mnie do wrzenia ? :)

Gość a może....
to w Tobie problem? Może za bardzo chcesz mieć orgazm?

hahahahahahahahhahahaha co trep:) ale ze te laski wczesniejsze mu nie wytlumaczyly:P

Gość po prostu ania
niewiele kobiet ma wytrysk kobiecy i wcale to nie jest problem, nie wciskaj autorce takiego kitu :O

Gość mąż swojej żony
żeby mieć wytrysk podczas orgazmu musi byc odpowiednia atmosfera i ogromne podniecenie. Nam raz się zdarzyło podczas prawie 20-letniego związku. Obejrzelismy z żona film erotyczny w tv i była bardzo mokra.... lizałem językiem jej łechtaczkę i gdy zaczęła szczytować prężyć wszystkie mięśnie i wyć z rozkoszy wtedy poczułem, że do ust wpływa mi pod ciśnieniem ciecz, trzy silne strzały.... szkoda, że to tylko raz, ale dobre i to :)

ja byłam bardzo zdziwona..mówie 2 partnerki w zyciu i obie kobiecy wytrysk, a z tego co wiem to zadna moja kolezanka nie miała:O i tak sobie pomyślam ze on mysli ze jak kobieta jest bardzo mokra to moze to odebrac jak kobiecy orgazm chcoaiz ja nie udawałam ze mam orgazm sapałam i mówiłam ze mi dobre ..ale zawsze tak robie:D bo jets mi przyjemnie zazwyczaj taka mokra jestem, jak mam owulaje wtedy jest wiecej sluzu itd

Gość po prostu ania
najczęściej podczas seksu oralnego wystepuje kobiecy wytrysk, choć nie jest to reguła, każda kobieta ma inaczej :)

tylko żeby nie zaczął Cię oblewać wodą z czajnika abyś była ciepła i mokra :| co za jemioł

Gość po prostu ania
:D:D:D:D dobre :D ja piszę z własnego doświadczenia, bo ja tak mam :)