Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebehjwehj

Pomocy co sie ze mna dzieje?

Polecane posty

Gość bebehjwehj

Niewiem czego oczekuje zakladajac ten topik, ale jednak powiem wam o co chodzi. Ostatnio jakis tydzien temau zajrzalam na czat erotyczny z zamiarem posmiania sie rozerwania. Ogladajac kamerki zobaczylam fajnego faceta podlaczylam sie od tak dla zabawy. Po kilku minutach rozmowy zrobilo sie goraco wlaczylam tez swoja kamerke i troche sie kusilsmy widokami. Wogole nie spodziewalam sie takiego faceta na czacie nie byl to typowy zdesperowany malolat, tylko fajne ciacho i jaki mial usmiech mmmmm. Jedynym probleme jest to ze mam faceta od 5 lat jest on moim pierwszym i jedynym z jakim spalam i nigdy nie myslalam zeby go zdradzic az do teraz. Tamten facet tez chyba sie mna zauroczyl bo mowil ze jestem sliczna wlosy itd i zostawil mi swoj namiar. Problem tez stanowi odleglosc mieszkamy w innych krajach wiec nawet niemam jak z nim wyjsc poprostu na kawe dwoeidziec sie czy jest tak samo idealny w realu. Zaczelam myslec ze mogla bym z nim byc bo jak o nim mysle to ogarnia mnie cos dziwnego zauroczenie baardzo silne. Ale wlasciwie mysle ze on nie szuka nikgo na stale i nawet nie dal mi cienia nadzikji ze moglo by byc cos powaznego. A jednak ciagle o nim mysle choc kocham mojego mezczyzne:(

Gość frotkkkka
idiotka:O widzę, że każdemu głupoty w głowie i nikomu nie można ufać

pewnie się znudziłaś swoim facetem i masz ochote na nowe, świeżutkie ciacho z kremem...!

Gość bebehjwehj
Dodam ze moj facet i ja mielsimy ciezsze chwile on ma bardzo trudny charakter i bywalo ciezko. Spotykal sie na kawe z jakimis pannami z neta z dwa lata temu i ja mimo wszystko z nim zostalam . Teraz jednak wydaje sie byc lepiej miedzy nami on bardziej sie stara i naprawde zmienila sie. Ale ciagle pozostawia wiele do zyczenia jego brak czulosci czasem gdy tego potrzebuje i wybuchowy charakter

Gość bebehjwehj
Moj facet tez nie byl idealem. Nie mow idiotka bo nie wiesz dokladnie ze nie zdradzilam go nigdy pomimo jego bycia nie fair. Nigdy nie przespal sie z inna kobieta podczas naszego zwiazku ale jakies smski slodkie itd byly. Wymaga ode mnie bardzo wiele sam czasem dajac tylko minimum. Teraz stara sie ale boje sie tego ze jak znow przestanie bede miec ciezkie zycie z nim pomimo tego ze go kocham milosc moze wygasnac przez jego zachowanie.

świnia jestes ;] a ty chciałabys zeby twoj facet wchodzil na czat i robil to samo z jakas laska? skoro dobrze wiesz ze nigdy sie z nim nie spotkasz to nie mysl nawet o nim. Ciesz sie z tego co masz.

Gość bebehjwehj
Wiem Kasiula ze powinnam sie cieszyc z tego co mam. Ale moj facet kiedys mial profil na fotce nic mi o tym nie mowiac gadal z pannami kiedys to odkrylam bo bylo w ostatnich stronkach biedak zapomnial skasowac. I wyczytalam ze z jedna sie nawet spotkal i oklamywal ja ze beda razem itd....wybaczylam wiem powinnam zapomniec i nie odgrywac sie. Ale to nie tak ze sie odgrywam poprostu mysle ze np za 10 lat moze sie to powtorzyc bo jak to mowia jak raz sie to zrobi to moze sie powtorzyc. I mam mentlik w glowie bo jestem jeszce mloda i oddalam mu wszystko co mialam najlepsze ale jesli rozstaniemy sie za 10 lat z dziecmi otd moze nie byc mi tak latwo kogos znalesc:(

Gość ideałów nie maa!!
nie spodziewaj się zbyt wiele po tym gościu z czatu. nic o nim nie wiesz. w wirtualu wszystko wygląda bardziej różowo, działa wyobraźnia, możesz być kim chcesz. i co z tego, że prawił CI komplementy? zajmij się lepiej swoim facetem....

Gość bebehjwehj
W glowie nawet przez chwile ukladlam sobie jak mogla bym sie z nim spotkac jak bede w Polsce:( mam siostre w miescie gdzie on mieszka ale nie zdradzila bym faceta a nawet jesli odrazu bym mu powiedzizla jestem osoba ktora nie poradzila by sobie z takim klamstwem:(

Gość bebehjwehj
Wiem dziewczyny tak powinnam zrobic jednak to nie daje mi spokoju:(

Gość bebehjwehj
I tak jak pislam nigdy nie myslalam o innych wlasciwie dla mnei nie istnieli faceci az do tego teraz. Zastanwiam sie coraz czesciej jakby to bylo gdybym byla z kims innym z przeszlosci..mialam kilku kolegow ktorzy wykazywali znaki ze moglo by to byc cos wiecej (zwiazek) i teraz jak ich widze na nk:P to mysle czy nie bylo by mi lepiej. Wiem ze to jest okropne dlatego sie martwie moze wcale go juz nie kocham niewiem sama:(

Gość bebehjwehj
Zawsze lubilam zlych chlopcow to teraz mam zlego :( a ten ktory mi sie podoba tez raczej swiety nie jest:(

Gość bebehjwehj
He moze pisze o Tobie jestem w prcay wiec zdjecia Twojego niestety nie ujrze :p

Gość bebehjwehj
Nie jestem szmata! pislam juz ze mysle o kims co nie znaczy ze sie puszczam

Gość bebehjwehj
Nie wlaczam kamerki nigdy i bylam tam drugi raz! Wlaczylam pod impulsem chwili ale jjuz nigdy tego nie zrobie z zadnym innym chyba ze z tamtym pogadam ale normalnie bez rozbieranek zadnych!

Gość bebehjwehj
Wlasnie o tym pisze ze tamten nie jest takim zdesperowanym dupkiem jak wiekszosc w tym Ty

dosyć pierdolenia famazonów, sciągaj majty, skończyły się żarty!

Gość bebehjwehj
Nie nie o to chodzi pio na koniec rozmowy sam zaproponowal przedluzenie kontaktu i dal mi swoje namiary, ale fakt tego sie wlasnie boje ze ja zostawie swoje dotychczasowe zycie chlopaka. A on sie chce tylko mna zabawic . Dlatego go sobie daruje...

a coś myślała? że chciał cię na żonę?? hahahaha, wiadomo że o dupę twą chodziło.. ale laski są czasem głupie... dobrze żeś się zorientowała, siedź na jednym kutasie, a jak cię dupa swędzi to se kup wibrator i się wybrandzluj

Gość bebehjwehj
Wiem poprostu mialam chwile zwatpienia w nasz zwiazek i akurat tamten sie zjawil ja nawet nie wiazalam z nim konkretnie nadzieji jedynie myslalm moze cos wiecej bedzie jak sie uda.Ale ogolnie w myslalam tak pol swiatu tego kwiatu moze znajde lepszego :/ Gdybym byla chamska suka poszla bym z tamtym tylko do lozka bo musze przyznac ze dziala na mnie okrutnie, a do chlopaka szczerzyla sie dalej ale ja taka nie jestem z tad ten temat. A teraz wiem ze to byla glupota z mojej strony

Gość bebehjwehj
He nieco brutalnie mi to wytlumaczyles ale nie chamsko i wazne ze pomoglo dzieki:) Jednak faceci sa najlepsi do rozwiazywania naszych glpich rozterek:P Kobietki by mowily zalezy jak czujesz moze umow sie na kawe albo zapomnij o nim bo mozesz zranic chlopaka , z drugiej strony patrz na swoje szczescie:p Tysiace rad domyslow uczuc:0 A facte wytlumaczyl mi to jasno i podzialalo dzieki;)