Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojebojebojesie :(

POMOCYY!!! pilne :( boje sie. czy powinan wezwac policje ? co tu sie dzieje ;(

Polecane posty

mój ex chlopak mnie przesladuje to jakis swir, zdradził mnie powiedzialam ze nie chce go znac a on stoi i wydzwania pod blokiem, a nie mieszkam sama i zaraz rodzice wróca i bede miała wstyd i problemy :( :( czy powinnam w takiej sytuacje zgłosic sprawe na policje?? mam komende nicały 1 km od domu :( może oni mi pomogą??? żeby sie do mnie nie zblizal?? mam dosc i odechciwa mi sie żyć przez niego ;( pomocy

dobra juz niekatualne, powiedziałam mu że jeszcze raz zadzwoni i panowie w mudnurach przyjadą, chyba sie przestraszył ;)

nie...zwykły chłopak z normalnej niepatologicznej rodziny :( nienawidze go :( niech mi da wreszcie spokoj :( teraz dzwoni na mój domowy :(

co za palant.idź na policje i go oskarż,zrobią mu w chacie interwencję i się dupek przestraszy(ja tak zrobiłam w podobnej sytuacji),za to nie płacisz

napisz potem co zrobiłaś z tym czubkiem

Gość fghjnmk,l
PATOLOGIA!!!!!!!!

jak ja pisąłam z jakims chlopakiem np. ze studiow w publicznym forum to on mnie oskarzal o kurestwo :( a teraz sam napisał koledze że nie wie czy mnie nie zdradzi a ja tylko przypadkiem sie dowiedzialam!! a tak swietego udawal :( a teraz chce żebym dalej z nim byla ciagle do mnie dzwoni pisze smsy, nawet do moich kolezanek pisze żeby przekonały mnie do powrotu :/ ;/