Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uupp

gdzie mozna spedzic fajnie weekend?

Polecane posty

Gość uupp

podajcie mi jakies fajne miejsca gdzie mozna jechac na weekend?oczywiscie nie na poludnie bo tam powodz to juz odpada...pomozcie bo chcemy wyjechac z mezem i spedzic fajnie czas

Gość aiaiaiaiiaia
a torun? chcalabym tam pojechac, ale nie amm z kim :(

Gość uupp
moze wiesz co tam jest ciekawego do zwiedzenia zobaczenia?

Gość uupp
nikt niewie?

Gość gość
Na weekend zawsze staram się wyjeżdżać w miejsca, które lubię. Ostatnio często bywam w hotelu nad samym morzem http://www.apollohotel.pl/ gdzie relaksuje się po tygodniu ciężkiej pracy w dużym mieście.

Gość gość
Polecam Ciechocinek i zabiegi ,tańce i zwiedzanie Torunia :-)

Gość gość
Może spodobają się Wam Kaszuby, ostatnio znalazłem tam świetny hotel, który moim zdaniem idealnie pasuje na spędzenie weekendu. http://hotelspichrz.com.pl/hotel/ mają nie tylko dobre jedzenie, ale wyjątkowy jak na swoją działalnośc wygląd. Aż chce się tam wracać.

Gość adavv

Bardzo dobre warunki masz w Gryfie, chodzi mi o ich ośrodek w Pobierowie (o ten:gryfpobierowo.pl). Podgrzewany otwarty basen może się przydać jakby woda w Bałtyku była chłodnawa...co jest normalne...jeszcze się nie spotkałem żeby pływanie w otwartym morzu było łatwe i przyjemne, a w takim basenie – super! No i dla dzieci są stworzone też odpowiednie warunki, jest brodzik, jest basen z zabawkami, są zjeżdżalnie.

Gość ammmn

Jest tych różnych stron z noclegami bardzo dużo. Ja od dawna korzystam głównie z meteora na meteor-turystyka.pl. Jest dla mnie najbardziej przystępny jeśli chodzi o obsługę i też bardzo dużo obiektów tutaj ma fajnie zrobione opisy, foto itp.