Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieekaawa

znalazlam w necie ciekawe ogloszenie - co sadzicie?

Polecane posty

Gość cieekaawa

Znalazlam ogloszenie kogos z tego co widze woj. lodzkiego o tresci jak ponizej..... "Raczej to ogłoszenie nie będzie typowe, bardziej dziwne ;) Pisze je z ciekawości czy jak przedstawie SZCZERZE kim jestem czy ktoś odpowie Czy chciałabyś być z facetem który: - zapewni Ci bezpieczeństwo - będzie poświęcać Ci ogromnie dużo czasu - na którego nie podziała inna kobieta kiedy jest z Tobą bez względu na urok innych u którego masz absolutną gwarancję wierności? certyfikatu brak ale nie wydają ;)podobno 99.999% facetów ulegnie pięknej kobiecie, ten napewno nie i mogłabyś to nawet sprawdzić i nie miałbym Ci tego za złe - któremu nie zmieni się charakter znacząco, że zwiążesz się z kimś kto potem stanie się kimś innym - nigdy nie uderzy - nie szuka nowej mamusi, która będzie do prania, sprzątania, wychowywania dzieci - nie będzie siedział z piwkiem przed tv oglądając mecz - będzie bezgranicznie kochał tylko Ciebie - będzie potrafił Cię zaskoczyć i sprawić że nie będziesz się nudzić - będzie szalony, wiecznie uśmiechnięty i zwariowany - będzie Cie umiał zawsze rozbawić i przy okazji miał humor sytuacyjny - nie będzie opowiadał swoim znajomym jaka jesteś... ze szczegółami - mając do wyboru swoich kumpli i Ciebie ZAWSZE wybierze Ciebie - będzie Cie traktować jako swój Cały Świat - który myśli o Tobie jak o kobiecie a nie tylko okazuje Ci to co chcesz widzieć a tak naprawde traktuje jak kogoś gorszego od siebie (faceta) - u którego zawsze będziesz miała oparcie - który zawsze pomoże i będzie trzymał Twoją stronę - nie będzie przed Tobą niczego ukrywał - który jest czuły i delikatny w stosunku do Ciebie - który nie będzie robić i mówić wszystkiego co się da żeby jak najszybciej Cie przelecieć - który jeśli się zwiąże z Tobą to nie myśląc "zobaczymy jak nam będzie czy się uda a jak nie to nie" tylko będzie przekonany że chce spędzić życie właśnie z Tobą - wadą jest to że będzie z Tobą zbyt bardzo emocjonalnie związany i to były główne plusy, czas na minusy a raczej wymagania: - chciałby żebyś miała dla niego mase czasu - kochała bezgranicznie - nigdy nie zdradziła (ciężkie do spełnienia bo jakoś sobie tego nie wyobrażam) - nie opowiadała przyjaciółkom za dużo szczegółów a najlepiej nie miała ich zbyt wiele ;) - znosiła jego szczerość, raczej bez owijania w bawełne, będzie mówić to co myśli choć może i czasami nie powinien - znosiła jego dbanie o zdrowie i higiene (nie mówie tu o metroseksualności) - nie myślała tylko o kasie - była romantyczna - nie znudzisz się nim - nie imprezowała - nie puści Cie samej na impreze z koleżankami - uwielbiała seks ale nie trójkąty - miała poczucie własnej wartości i swoich potrzeb - nie denerwowała się o czepianie, czasami i ograniczanie, zazdrość (nie chorą), marudzenie (ale bez przesady), wybuchowy charakter, dociekliwość Straszne cechy, ale szczerze mówiąc chciałbym poznać kobietę która kochałaby bezgranicznie i dla której byłbym całym światem. Twierdze, że jest to raczej niemożliwe mimo całkiem fajnych i wyjątkowych cech które mam - nie ma co kombinować z fałszywą skromnością w końcu warto znać swoją wartość. Nie wierze że coś takiego jest możliwe do zrealizowania w obecnym świecie. Wiem, że koszt zalet, czyli zgodzenie się na wady jest duży Tak jak wspomniałem pisze z ciekawości i gratuluje wytrwałości w końcu tekst dłuższy od średniej długości ogłoszeń;) aha jak wyglądam ;) 23 lata, studiuje, wysoki, bez nadwagi, bez kompleksów jeśli chcesz pogadać, napisz gumtree95@wp.pl" co sadzicie? jak dla mnie dosc zaskakujace... ciekawi mnie jak kogos takiego byscie odebraly. Jestem w zwiazku ale to ogloszenie mna...zakrecilo ;)

Gość pewno zamieścił je ktoś
tak upierdliwie nudny, jakby wyrzucony z 4 roku seminarium duchownego.....

Gość ljubljuu
a mi sie podoba, normalny facet a nie taki obszczymurek co tylko chleje z kolegami i kombinuje ktora tu zaliczyc

Gość ddsffdfdfs
jak jestes w zwiazku to nie czytaj ogloszen na portalach randkowych :O

Gość ljubljuu
to kafe jest randkowa? ahaaaa to nie wiedzialam :D

Gość Naomi......
:D padlam

Gość mysle ze te zalety ktore
podal moga stac sie czasami wadami...a poza tym moga byc nieprawdziwe...tzn chodzi mi np o to: "...któremu nie zmieni się charakter znacząco..." skad wie? skad wie ze nie podziala na niego zadna inna...dla mnie to takie wymyslone:P a wady, ktore podal...nie mozna oczekiwac rzeczy, ktorych nikt nigdy nie moze wiedziec na 100% a gosciu ktory to napisal wydaje mi sie samotnikiem, ktory nie ma znajomych, pewnie jest niezbyt urodziwy i zadna go nie chce:P a on by chcial znalezc kogos takiego jak on sam, zeby zamknac ja w zlotej klatce...

Gość sdhcc
moze dlatego ? "ten napewno nie i mogłabyś to nawet sprawdzić i nie miałbym Ci tego za złe" jak daje mozliwosc sprawdzenia to w koncu nei wie kiedy to nastapia, czy w ogole ;) nie widzialam faceta ktory mowi mozesz mnie sprawdzic bo jest na tyle tego pewny. facet nie urodziny nie pisze tego typu ogloszen konczac nie mam kompleksow itd. mam przyjaciela, przystojniacha, znajomych ma mase ale... z kobietami ma problemy bo przyciaga puste laski albo laski ktorym wszystko mzoe powiedziec a one nie slyszysza i patrza jaki jest sliczny... tez wybral szukanie partnerki przez internet zeby... go nie widziala! i dopiero po jakims czasie jak juz sie znaja spotyka sie a ona ma mile zaskoczenie ;) takze nie tylko grubi i brzydcy szukaja przez internet znajomosci - to glupie uogolnienia

Gość sdhcc
ha! znam to ogloszenie, jest sprzed roku chyba! nawet mu odpisalam i sie z nim chcialam spotkac :D Widzialam jak wyglada bo ma nk poza tym na skypie video rozmowe prowadzilismy. Facet jest przystojny ale doceni go raczej kobieta watpliwie pozytywnie "doswiadczona" przez typowego faceta. co do tego co piszesz to on byl w dluzszym zwiazku i z uwagi na to ze jest atrakcyjny mial mozliwosci skokow w bok dosc ostre z tego co opowiadal ale on otwarcie... manifestuje to chyba najlepsze okreslenie ze nie zdradzi bo jesli do tej pory nie zdradzil to jest pewien ;) choc nie ukrywam chetnie bym sprawdzila :D fajnie miec swiadomosc ze masz skale, faceta ktory jest pozadany a ty go masz dla siebie :) Cholernie zaluje ze spieprzylam ten kontakt ale nic na to nie poradze. Jakby mnie nie widzial to bym do niego zagadala za jakis czas ale widzial mnie.

Gość sdhcc
macie problemy z logowaniem na kafe? wlasnie na swojego nick'a wejsc nie moge

Gość czarna_queeeen
mnie przez chwile wywalało ale już jest ok co do posta to ja się nie wypowiadam :P

Gość persefonae
odpada: - chciałby żebyś miała dla niego mase czasu - nie opowiadała przyjaciółkom za dużo szczegółów a najlepiej nie miała ich zbyt wiele - nie puści Cie samej na impreze z koleżankami to jakiś psychol, który chce uwiązać kobietę przy sobie... co to znaczy że "nie puści na imprezę z koleżankami" :O pfff znalazł się pan i władca.

Gość bąbi
Ogólne wrażenie raczej negatywne. Facet wychwala samego siebie pod niebiosa, a dziewczynę chce zamknąć w czterech ścianach. Rozumiem zaangażowanie, ale co to za wymagania, żeby mieć jak najmniej przyjaciółek, nigdzie nie wychodzić? Jeśli coś nie będzie grało w związku, to pewnie zwali to na dziewczynę, bo gdzie on - dobro wcielone- miałby mieć jakąś winę?