Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gromgromg

ksiądz mi nie chciał dzis sprzedac gromnicy bo zabrakło na parafii

Polecane posty

Gość gromgromg

A wiecie że to wina tej kurwy, suki, złodziejki mojej bratowej ona ukradła wszystkie gromnice . Ukradła też i mi :( A ta moja matka macocha co mnie głodzi współpracuje z nią :(

Gość a z czego cię okrada?pracujesz
? jak pracujesz to chyba masz na jedzenie?

a z czego utrzymujesz w takim razie samochód, którym niedawno wjechałaś w krawężnik? jak masz na paliwo, to na jedzenie chyba też?

Gość gromgromg
no wiecie jak ja moge odpowiadac za te dwie suki ja tylko z nimi mieszkam :( niedosc ze mnie okradaja matka kurwa mococha zmarnowała mi zycie bo mnie urodziła a bratowa obłudnica mnie okradła te dwie kurwy ludzkie nie ludzkie pozbawiły mnie teraz dostepu do gromnicy :(

ja bym Ci dała gromnicę, ale pewnie za daleko mieszkam. Co takiego CI ukradły?

Gość trząchnij mi gałęzią
a nie gromnicą trząchasz

Gość gromgromg
wszystko mi kradną te dwie kurwy, pieniądze mi kradną jak listonosz przyniesie, nie mam co jeść a najgorsze jest to ze ta bratowa kurwa obłudnica wprowadziła się do mojego domu z którego mnie też okradła :( mój brat był kiedys normalny a teraz jest niedorwojem przez ta kurwe szmatę bratową. ostatnio bratowa spuszczała mi paliwo ze samochodu :( no dzis chce jechac samochodem do sasiedniej wsi na parafie bo u mnie juz nie ma gromnic a tu nie ma mopjego samochodu :( to ta kurwa obłudnica bratowa wzieła mi go i pojechała sobie na zakupy:( a gromnica jest mi potrzebna jak bedzie burza :( bo przeciez ostatnio sa takie anomalia pogodowe. Tam powódz a gdzie indziej traba powietrzna. Pytam sie Boga co ty wyprawiasz a on milczy bo nie ma gromnicy. A ja musze swiece palic :(

Gość gromgromg
No a tyle było znaków na niebie i ziemi ze idzie katastrofa. No wiecie najpierw te samoloty spadające z nieba później tramwaje wykolejające się. Ale nikt się nie słuchał, nikt się nie nawracał nikt nie palił gromnic. To wina tej rozpustnicy tak Polska broni się przed przyjazdem Bachledy do Sopotu, Bachleda rozkraczyła nogi Irlandczykowi i dlatego ten wulkan wybuchł :(