Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciażą!?

Tysięczny temat... Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość ciażą!?

Czesć dziewczyny. kochałam sie z chlopakiem 22 dnia cyklu przy cyklach około 31 dniowych. Dzisiaj właśnie 31 dzien cyklu a moja temp. rano wynosiła 37,4*C a teraz 37,1*C. Nie dziwne że mam dość wysoką temp.? Stosunek był zabezpieczony gumką i dodatkowo przerwany. (gumka nie pękła) jednak bardzo się boje... Dziewczyny wiem że takich tematów jest tutaj tysiące ale kazda z nas szuka w Was wsparcia.

Raczej nie ma mowy o ciazy zwlaszcza ze sie zabezpieczaliscie, wyluzuj sie i @ na pewno przyjdzie:)

Gość ciażą!?
z jednego punktu widzenia sądze tak samo bo przecież do zapłodnienia potrzebne są plemniki... Ale z drugiej czy 37,4 rano teraz 37,1 to nie za wysoka temp. na dzień przed okresem?

Gość lampkaa
Myślę że możesz być spokojna, im bardziej się stresujesz tym bardziej okres sie opóźnia. Ja jestem w 39 dniu cyklu i ani śladu @, myślicie że to przez tabletki odchudzające z chromem które brałam przez 2 tygodnie? Ostatni raz kochałam się miesiąc temu, ostatni dzień okresu (nie było wytrysku), potem tylko petting w czasie owulacji ale myslę że przez to nie da sie zajsc w ciążę tak łatwo.

Gość ciażą!?
no jeżeli brałaś hormony to się nie dziw że Ci się okres spóźnia :) a dwa miesiące temu przez jeden miesiac nie miałam wogole okresu.. Jednak żadnych hormonów nie brałam.

Gość lampkaa
to nie były hormony, to był Slimitin Woman dostępny normalnie w aptece.

Gość ciażą!?
aha, przepraszam źle przecyztałam. Ale słyszłam że jeżeli się człowiek odchudza to też zaburza się jego cykl. Więc myśle że też nie masz isę czym martwić... A co sądzisz o mojej temp?

Gość lampkaa
Za bardzo sie na tym nie znam, ale mysle ze nie jestes w ciazy :)

Gość ciażą!?
mam nadzieję bo ja bym sobie nie poradziła.

Gość ciażą!?
32 dzien cyklu, okresu brak... Temperatura rano (o9,30) - 37*C wieczorem 37,7*C. nie wiem co myśleć. Śluz biały się pojawił jest go dość dużo, już nawet myślałam że okres a tu figa..