Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

sypiajaca u mojego faceta dziewczyna z roku

Polecane posty

a wiec moj facet studiuje zaocznie jest na 2 roku chcoc juz nie ejst najmłodszy:P i od roku w weekendy zostaje u niego na noc w co drugii weekend kolezanka..bo jest spoza miasta, a hotele czy bursa nie sa tanie a on ma duze mieszkanie ....dodam ze ja jej jeszce nie poznałam, bo jak on masz szkołe to widujemy sie na miescie , albo u mnie albo wcale..dopiero w niedziele. no i ona u niego spi w jego pokoju, on spi w duzym, nigdy mu nic nie mówiłam na ten temat ze mam cos przeciwko itd jestesmy razem od stycznia w zasadzie mu ufam wiem ze to tylko kolezanka i zna ja juz 2 lata i ona tez ma faceta...ale wszystkie kolezanki mi mówia ze powinnam mu zakazac bo to chore zeby u mojego faceta nocowała laska....no i nie wiem, skoro on poszedł z nia nataki układ to głupio mi sie odezwac..a ja w zasadzie zazdrosna nie ejstem jak wy byscie zrobilły na moim miejscu

Gość laska ma faceta
ktory nie ma nic przeciwko, twoj facet cie poznal juz wtedy gdy ona u niego nocowala, ona tam tylko nocuje w czym masz problem. fajnie miec takiego kumpla. moze dziewczyna zaoszczedcic troche kasy. popros faeta by ci ja przedstawil i tyle

nie no ja nic nie mówie bo dla mnie to ok układ tak sie umówili on jest dobroduszny wiec luz:D tym bardziej ze było to przed tym jak mnie poznał tylko jak kolezanki zaczeły mi gadac ze to dziwne to zaczełam sie zastanawiac

Gość p p p p p p p p p p p p
no nie wiem....na twoim miejscu PIERWSZE co zrobilabym to poznala laske ZANIM zrobisz jakas jazde swojemu facetowi....moze faktycznie nie ma miedzy nimi jakiejs "sily przyciagania"... ALE dlaczego on nie spi w swojej sypialni tylko ona?????????

Gość nie rozumiem ....
a dlaczego spotykacie się na mieście jak ona jest u Twojego faceta? On coś przed Tobą ukrywa czy jak? To dziwne

nie wiem czemu bo tam jest telewizor w salonie..co za róznica nie chce mu robic jazd, nie jestem takim typem poza tym nie mam prawa własnosci i nie mówie mu co moze a co nie ona młoda jest ma 27 lat i tyle co an zdjeciu widziałam to nie czuje zagrozenia

Żaden facet nie lubi, jak się mu sugeruje nieufność i narzuca jak się ma zachowywać i co robić. Jeśli go cenisz, to uszanuj jego decyzje i przejdź nad tą sytuacją do porządku dziennego. A koleżanki oceniają innych po sobie - one pewnie by swoich facetów zdradziły, gdyby miały okazję. Ale nie każdy taki jest. A zatem koleżanki olej, no chyba że wolisz żyć z nimi, niż z tym facetem. :P

Gość nie rozumiem ....
Sorry ale facet gdyby był uczciwy to sam by "koleżankę" przedstawił swojej dziewczynie a teraz to wygląda tak jakby ukrywał że ma dziewczynę przed "koleżanką" ze studiów i na odwrót. Nikt nie mówi, że ma mu czegoś zabraniać lub nakazywać ale trochę uczciwości i jasności w relacjach by się przydało

jak ma szkołe w weekend to sie widuejmy w niedziele, albo w sobote wieczorem chociaz roznie z tym ale jeszcze ona jak była u niego to mnie w zyciu nie zaprosił..no moze raz ale było pozno wiec nie wpadłam i jedynie to mnie wkurza ze mnie nie zaprosi i nie zapozna..moze sie mnie wstydzi:P raz była taka sytuacja ze dzwonił do mnie i był znia u swoich przyjaciół takiej pary i wszyscy pozdrów Anie a ona ode mnie nie pozdrawiaj jej..niby dla jaj jak w takim skeczu:P ale wydało mi sie to podejrzane

Gość p p p p p p p p p p p p
i jak sama NIE widzisz cos tu nie gra....

Gość nie rozumiem ....
czemu nie zapytasz o to swojego faceta? Zapytaj wprost ale staraj sie nie atakowac bo zacznie się bronić

ja sie tylko czasem z niego smieje ze jak tam bzykałes sie zkasia itd:P bardzo mu ufam zreszta zanim zaczelismy byc para to mi mówił o ich relacji i sam tez dzwoni do mnie przy niej..wiec ona wie o moim istnieniu;) chociaz uwazam ze powinnien nas poznac

Gość nie rozumiem ....
skoro nie robi z tego tajemnicy to może nie ma problemu? Ale chyba powinnien was jednak sobie przedstawić.

Gość dobra rada dla ciebie slonce
lepiej idz z tego forum. bo znajac zycie za namowa zyjacych tu dewotk zrobisz taka jazde ze nawet sama nie bedziesz wiedziala, kiedy, jak i dlaczego zrobilas takie rozpierdol

napisłam mu na gg własnie ze ciekawe czy poznam kiedys Ja;) bo sobie cos gadalismy na ten temat spoko ludzie nie bede mu robic scen bo nie mam o co:D

jak studiowalam a nie mialam kasy to tez spalam u faceta, oczywiscie nic to nie odznaczalo, wcale mi sie nie podobal itd. czasem przychodzilo do niego wiecej osob, bo sie np. uczylismy razem, jeden z nich mial zone. tak sie nawet zdarzylo ze on spal po jednej stronie lozka a ja po drugiej - oczywiscie nie dotykalismy sie.. takie studenckie zycie.. po pierwsze to poznaj ta dziewczyne. bo ona tam byla przed toba i glupio ja teraz tak wyrzucic..

Gość wlurwiacz kafeteryjny
ano ano pewnie żadna o sobie nic nie wie

Gość Versanka
ze strony twojego chłopaka jest to nieuczciwe zachowuje sie tajemniczo i nie znasz dziewczyny która u niego nocuje , jeśli stanowi sie związek to należy sie tak zachowywać żeby nie zranić swojej ukochanej osoby i nikt mi nie wmówi że to super że on laske nocuje u siebie w domu . To jest nie do przyjęcia, facet zachowuje sie nie fer , nie przedstawił ich sobie, po drugie rani . Trzeba być zdesperowaną żeby godzić sie na wszystko ze strony faceta byleby chciał ze mną być.Trzeba mieć swój honor i dumę, znać własną wartość.Nie jesteś przeźroczystą mgiełką , która samoczynnie sie usuwa gdy jest niepotrzebna, trzeba rządać wytłumaczenia jesuuuuuu :-O okropne na co te dziewczyny sie godzą byleby mieć jakiegokolwiek faceta, jeszcze tłumaczy że nie czuje zagrożenia a co ty możesz wiedzieć co facetom pasuje ? Dużo jeszcze nie wiesz

widze inni widzą większy problem niż ja;) no cóz zazwyczaj jest tak, ze w piatek idzie do pracy na 6 a po niej idzie na zajecia i wraca o 20 wiec sie nie widzimy..a w sobote ma do 18 wiec tez sie nie widzimy.ja wtedy łaże po imprezach.dopiero w niedziele jak skonczy wczesniej to sie spotykamy troche mnie wkuwria ze nie moge spedzac co drugiego weekendu z nim.

Gość bojabojaboja
A oni studiują razem?

no tak to znajoma z roku na studiach sie poznali i on zaproponował jej kiedys spanie u niego..bo ona i tak wpada tylko na weekend jak sa zajecia. poza tym sie nie widują wcale, powiedział co bedziesz kase wydawac , jak u mnie masz za darmo a za kaske która bys wydała na hotel czy burse mozemy sobie skonczyc czy na piwko, czy do kina itd

Gość ale dlaczego....
może być też tak, że ona wie o tobie, ale są w wolnym układzie i sexą się w sobotę, też są takie układy, ze kazy ma partnera a mimo wszystko sa kochankami... i coś mi na to wygląda, bo on cie odseparowuje na soboty i sprawa jana

Gość ale dlaczego....
a właściwie to jak to jest, że on dla ciebie czasu nie ma a z nią chodzi do znajomych, to farsa jakaś jest.... wiem, na pewno masz jakies wytłumaczenie, ale ono mnie nie interesuje, to jest farsa nie związek, on pogrywa z Tobą

Gość bojabojaboja
Wiesz co powiem Ci tak. Super, że mu ufasz, każdy związek powinien opierać się na zaufaniu. Ale ja tam nie wierzę w przyjaźń damsko-męską. Mam kumpli ale jestem z nimi w bardzo luźnych kontaktach, spotykamy sie co najwyżej na piwo raz na jakiś czas. A on z nią przebywa w szkole, potem są razem w nocy. Nie boisz się, że coś się z tego prędzej czy później narodzi? Nie wiem, mi by się to nie podobało i powiedziałabym o tym facetowi wprost. Mój przyjaciółek nie ma na szczęście. Tylko koleżanki.

Gość niby problemu nie ma
znał ją przed Tobą , mają taki układ jaki mają ale mi osobiście na pewno by się to nie podobało i próbowałabym dziewczynę poznac , nie masz pewności że przez te dwa lata czegoś między nimi nie było , prawda? Czemu akurat zaproponował to jej a nie dwudziestu innym bo jak się domyslam nie ona jedna dojeżdża na studia , czemu nie kumplowi ?