Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna z wilgotna głową

Czy jestem przewrażliwiona, czy on jest jakiś inny

Polecane posty

Poznałam bardzo miłego, inteligentnego faceta, studiującego prawo. Włóżku jest przezajebisty. Dopiero z nim odkryłam prawdziwy orgazm i pierwszy raz zaczęłam mieć wytrysk. Ale nie o tym. Jest bardzo męski, chodzi na siłownie, pracuje w Policji. Ale kiedy już dość dawno pierwszy raz weszłam do jego łazienki oniemiałam. Cztery rodzaje dezodorantów, ze trzy różne płyny do kąpieli, sole do kąpieli, Ze dwa różne żele pod prysznic, kilka rodzajów balsamów do ciała, kremów itd. itp. Wjego szafeczce suplementy, które co dzień łyka: Belissa Sun, Tran, Skrzypovita, Chrząstka rekina. Pytanie czy ja jestem przewrażliwiona i porostu to nowoczesny facet, czy to jakiś pedałkowaty biseksualny, metroseksualista i narcyz?? Doradzcie dziewczyny...

Gość dfgdfgd
jest gejem

Gość karolaaaaaqqq
to przynajmniej wiesz że się myje, może mu matka naprzywoziła takich cudeniek i teraz tam stoją bo nie używa ____________________ http://tnij.org/gnje

Ma dużo kosmetyków NA PEWNO JEST GEJEM ALBO JESZCZE GORZEJ!!! Odejdź od niego natychmiast i zostaw go normalnej dziewczynie A ty znajdz sobie prawdziwego faceta, takiego co siedzi 24/h przed tv i musisz namawiać go na kąpiel

może lubi pachnące kąpiele? to chyba normalne :D

Ja na Twoim miejscu tez bym sie martwila. Przesadza troche ten Twoj facet. Pewnie siedzi dluzej w lazience niz Ty.

Gość evelina anna
nie widze w tym nic dziwnego

Gość Julka19x
pracuje w policji więc jest gejem

Gość dnbcv cvb
ja nie widze w tym nic złego... poprostu lubi dbac o siebie- ja bylabym bardziej przerazona gdybym weszla do lazienki a tu tylko jedno szare mydlo.....syf, kiła i mogiła....

Gość to zależy...
zależy od tego czy korzysta z tych wszystkich kosmetyków i czy ma na tym punkcie obsesje. Rozumiem dbać o siebie ale bez przesady, we wszystkim trzeba zachować umiar

No a Skrzypovita itd.

Gość malaizagubiona
no po prostu dba o siebie, jak nie widzisz nic zlego w jego zachowaniu, no to po prostu tak ma :)