Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffykyt

jestem okropnie wysoka i okropnie chuda i nikt mnie nie chce;(;(

Polecane posty

Gość ffykyt

nikomu sie nie podobam, mam za dlugie i za chude nogi i to wyglada okropnie i nie mam ladnych ciuchow zeby to zamaskowac :(:(

moze zacznij wiecej jesc i cwiczyc i przede wszystkim zacznij sie usmiechac i podobac sama sobie bo inaczej to faktycznie nikt sie toba nie zainteresuje

Gość Dżakkarta
A ile masz wzrostu?

Gość ffykyt
177

Gość Dżakkarta
To nie tak źle. Teraz jest dużo dziewczyn o takim wzroście, a niektóre nawet dodają sobie cm nosząc wysokie obcasy. Ja uważam, że to bardzo seksowny wzrost.

ja mam 176 i kocham chodzic w szpilkach Mam zajebistego faceta i na brak powidzenia nigdy nie narzekalam Podobam sie sobie przede wszystkim i to jest polowa sukcesu Zrob atut ze swoich dlugich nog Obok mnie nie przejdzie zaden facet bez komentarza o moich dlugich pieknych nogach no ale skoro mowisz ze jestes za chuda to moze najpierw przytyj i poćwicz a potem wskakuj w mini usmiech na twarz i bedzie ok :) a powiedz ile wazysz przy twoim wzroscie? ja mam jak juz pisalam 176 i waze 55 kg i jak dla mnie ta waga jest idealna

"Obok mnie nie przejdzie zaden facet bez komentarza o moich dlugich pieknych nogach" jestes na 100% pewna ze ZADEN?

Gość Dżakkarta
a ja mam 170 cm i też noszę obcasy ok. 8 cm także jestem w nich mniej więcej twojego wzrostu i wtedy czuję się świetnie. ;) Też jestem chuda, ale lubię to w sobie, przynajmniej dzięki temu jestem zgrabna, na brak powodzenia nie narzekam.

Gość fwfwf
a ja 156 i 56 kg :(

Do player...... może znajdą sie wyjątki ;p nie bede sie upierała :)) Chce tylko powiedziec autorce postu ze wystarczy że ze swojego wzrostu zrobi atut i juz bedzie inaczej odbierana przez spoleczenstwo niz wysoka chuda ponura szkapa :)

Gość Kaktusik1992oo
mam to samo 178 cm i 58 kg.. kiedyś przeżywałam to bardzo teraz mając 18 lat, lubie siebie a jak ktoś rzuci aluzje na mój temat, to sama z tego żartuje i nie przejmuje sie :* ode mnie też dużo chłopaków jest niższych, ale każdego niższego nazywam "kurduplem" xD i jest git

Gość ffykyt
ale chodzi o to, ze ja mam strasznie cienkie kosci, cienkie i długie, cwiczenia nic nie dadzą, bo np. rece zostana patykowate a na nogach pojawia sie tylko brzydkie widoczne miesnie waze 50, w porywach do 52 mam wystajace kolana, łydki jak słomki, waskie biodra, zero dupy i wogole wszystko beznadziejne..

Gość do wysokich suk
wysokie suuuki - zapraszam was na casting dot. obsady roli dziewczynki z medeiros do 3 częsci REC :)

To jedz duzo tuczących rzeczy, kupuj sobie tzw nutri drinki czyli mleczne napoje z duza liczba kalorii, to sa napoje dla ludzi ktorzy maja wycieńczone organizmy po chorobach ale w twoim przypadku jak najbardziej wskazane! no a zanim przytyjesz to chyba pozastaje ci tuszowac figure odpowiednio dobranymi ciuchami....

Gość njkbvjkl
177 i okropnie wysoka?! haha no proszę cię! ja mam 170 i uważam sie za średnią

Gość fsfsfsfs
jak wysoka to mozna minete na stojaka robic

Gość Nie martw sie:)
Nie martw się! Ja do niedawna ważyłam 48kg przy wzroście 171 cm!! Od kąd pamiętam byłam szkieletem. Przez 1,5 roku udało mi się przytyć 5kg. Zaczęłam ćwiczyć, codzienne bieganie, lepiej się odżywiać:) Tobie też się uda, tylko trzeba nad tym pracować

Gość dewcscd
ja mam 185, ona jest prawie 10 cm nizsza i marudzi ;d ja wygladam jak mutant w kosciele albo na zakupach, najgorzej, ze przez to wszystko mam wade kregoskupa i nie moge ustac 2h bo mnie tak cale cialo boli. jedyna rada to uciac sie w kolanach ;p

Gość Brunet777
a mi sie zaje...iscie podobaja wysokie i szczuple dziewczyny. :)))uważam ze wysoki wzrost u dziewczyny powoduje, ze wyglada bardzo sexy a jeszcze dlugie nogi fiu fiu :))uwazam ze powinnas bys dumna ze swojego wzrostu :)) pozdrawiam!

Gość swehiptram
pokaż fotke

Ale masz dobrze, możesz wszystko jeść, do woli i nie przytyjesz. Tylko się objadać do woli. Ja też kilka lat temu byłam patykowata, teraz po trzydziestce muszę uważać na tuszę, mam 179cm wzrostu i ważę 70 kg, dobrze się czuję w moim ciele, ale nie chcę ani kilograma więcej. Ile masz lat jeśli można spytać?

Gość Adex185
Ja mam 184 cm wzrostu ... a mam znajomych w moim wzroście . :)

Gość gość
Cześć mam 173 cm wzrostu i 53, 7 kg uważam ze wygladam okropnie jak kosciotrup a i mam 17 lat jestem wyzsza od swoich kolezanek i to mnie denerwuje naweed jak spotykam sie z kolegami to jestem wyzsza od niektorych z nich i to troche glupio wyglada za to na zakupach nie mam problemu w rozmiar 38 wchodze bez problemu "chodzi o spodnie" ale nie moge przytyc i to jest moj problem . skakalam z radosci jak przytylam przez 2 lata prawie 10kg ale nie widze roznicy po sobie dalej wygladam jak szkielet ; (( mam nadzieje ze przynajmniej tobie sie uda

Gość gość
długie nogi sa sexy :)