Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaaaa

NIE MAM PASJI... JAKIE SUTIDA WYBRAC?

Polecane posty

Gość niezdecydowanaaaaa

chyba nie musze nic wiecej pisac. co ja mam zrobic? szukam czytam i nic, na nic nie moge sie zdecydowac

Gość może studia międzywydziałowe
Jest coś takiego, trudno się dostać, ale taki tryb nauki daje możliwość zapoznania się z wieloma dziedzinami wiedzy, ustalasz grafik sama wraz z opiekunem naukowym.

witam w klubie:) ja gdzieś muszę się w końcu zarejestrować i podobnie jak ty- nie wiem gdzie... myślałam o geodezji... dużooo wczesniej o fizjoterapii... i tak- sama dalej nie wiem:( zależy jakie przedmioty zdawałaś na maturze?

Gość niezdecydowanaaaaa
no niestety tylko podstawowe i obowiazkowe, zrezygnowalam z biologii i na pewno wybieram sie na studia zaoczne

to jak zaoczne to tylko problem z podjęciem dobrej decyzji i wybraniem uczelni. hmm... co by ci tu polecić... heh, a może fizjoterapię? Po studiach pracę raczej znajdziesz- społeczeństwo się starzeje, możesz pracować np. w jakimś zakładzie opiekuńczym, przy dzieciach, w szpitalach itp. całkiem niezła fucha:P a obok stałego zatrudnienia masz mozliwość otworzenia własnego zakładu i pracy po godzinach i w wolne dni. a np. taki masażyk całego ciała ok60-100zł kosztuje, zależy gdzie:)

a może geodezja:)? ciekawym kierunkiem może też być logistyka.

Gość a może tak jakiś język
to się zawsze przyda, w każdym zawodzie, nawet jak kiedyś zdecydujesz się na inny zawód to znajomość języka zawsze się przyda, poza tym można dorabiać korepetycjami, tłumaczeniami itp.

Gość a czy musisz studiowac na siłę