Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az mi glupio ale powiem

podobacie sie sobie bez makijazu?

Polecane posty

Gość az mi glupio ale powiem

Ja bez makijazu wygladam paskudnie :D Znaczy w lato, jak się opalę choć trochę to podkład porzucam, ale takto to tragedia... Żeby tego było mało - rzęsy mam krótkie :( I pomimo ładnego koloru tęczówki rzęsy zawsze maluję... No dobra, poza basenem czy plażą ;) Kusi mnie makijaż permanentny, chociaż górna kreseczka ehhh Zazdroszczę Paniom z ładną cerą i ciemnymi oczami :(

Gość visss
pewnie wygladasz jak oskubana gęs

Gość growling
nie, bo mam czerwoną mordę wtedy, a to mnie po prostu odrzuca i mi łzy lecą jak patrzę w lustro :o poza tym zaczerwienieniem nie mam sobie niczego do zarzucenia :P

Ja bez makijażu wyglądam jak dziecko :O Mam jasną oprawę oczu, rzęs w ogóle nie widać (są nawet długie, ale strasznie jasne), do tego jasno-zielone oczy i wiecznie zaróżowione policzki. Wyglądam jak jakaś ośmiolatka, bo mam troche dziecięce rysy twarzy. Jestem zmuszona się malować, żeby wyglądać na swój wiek (mam 20 lat).

Ja nie wyobrażam sobie wyjścia z domu bez makijażu. Niestety czasem mój makijaż nie do końca jest dokładny, poniewaz czasami brak mi czasu na malowanie. Dlatego coraz częściej zastanawiam się nad makijażem permanentnym , tym bardziej że wiem, iż bardzo starannie wykonują go w IQ Medispa.

Gość gbv gbghbv
ja tez im zazdroszcze, a tymbardziej jak jest jakas jasna blondynka(ja) to musi koniecznie sie zawwze malowac.

Bez makijażu wyglądam paskudnie:O Używam tylko tuszu do rzęs i robie kreseczkę eyelinerem ale różnica jest kolosalna....

a ja sie sobie podobam bez makijazu, mam brazowe oczy, czarne rzesy, cera jasna ale nie rozowa ani czerwona, bez plam.. maluje sie okazyjnie :P

Gość przestraszonaaa onaaa
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Ja latem maluję sie bardzo delikatnie. Mam ciemną karnacje, łatwo sie opalam, więc tylko tusz do rzęs i błyszczyk

ja wole siebie bez niz z Ewentualnie jak nie jestem do konca wypoczeta, np. po krotkiej, kiepskiej nocy czuje potrzebe przytuszowania sincow pod oczami

Gość 678987678909876
no wlasnie, ja jestem blondynka, jasne brwi rzesy itd podklad lajner tusz i roz i jakos to wyglada:P zajmuje mi z 10 min rano

Ja taki codzienny ze dwie minuty a lepszy 10 minut najwyżej :) a na duże wyjścia idę do makijażystki.

Gość no to ja tezzzz
ja bez makijazu wygladam norlamnie, pewnie dlatego ze sie bardzo rzadko malowalam gdy bylam nastolatka. teraz mam 25 lat i od niedawno maluje sie codziennie bo wymagaja ode mnie tego w pracy.

A ja zdecydowanie wole siebie bez makijazu :D Make up tylko na specjalne okazje i tez raczej delikatny. Wole 10 minut dluzej pospac :P.

ja bez makijażu też paskudnie wyglądam :) mam czarne oczy ale za to krótkie rzęsy, a bez podkładu to na ulicę nie wychodzę :| choć moj chlopak twierdzi ze bez wygladam o wiele lepiej ;)

Gość takasiakaiowaka
Tak sobie, bez rewelacji, niestety :O

Gość karolinkaaaaaaaa
makijaz gora 5 min

Gość karolinkaaaaaaaa
ale bez problemu bez makijazu chodze do sklepu , na wakacjach, zawsze jak mam wolne , wiadomo ze lepiej sie wyglada z majijzem ale wyjscie z domu bez nie robi mi problemu

podobam bo mam ciemną cerę, ciemne oczy i oprawe. nie mam żadnych plam czy zaczerwienien. maluję się tylko na wyjscie, na co dzien chodze bez

Gość ja też mam dwa..
W makijażu zawsze powinno być lepiej.. takie jest założenie makijażu.. jeśli nie jest, tzn. że makijaż jest źle zrobiony.. A w związku z tym, owszem podobam się sobie bez makijażu, ale zdecydowanie bardziej z makijażem.