Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa taki jeden

jak prosic rodzicow dziewczyny o jej reke

Polecane posty

Gość aaa taki jeden

jak to się odbywa pytam poważnie gdyż nie wiem naprawdę jak to ma wyglądać

Gość aaa taki jeden
ej no poważnie pytam nie mam kogo się zapytać wiec proszę was

Gość a pozniej dziwota
kupujesz kwiaty dla tesciowej, flaszke dla tescia, roze i pierscionek dla ukochanej, ubierasz garnitur i szorujesz do jej domu rodzinnego :) oczywiscie zapowiedziawszy sie wczesniej :) mowisz jej rodzicom, ze sprawa jest zycia albo smierci bo nie wyobrazasz sobie zycia bez ich corki i od nich zalezec bedzie twoj los i od ukochanej :)

Gość aaa taki jeden
ukochanej już się pozytywnie oświadczyłem teraz przyszedł czas na jej rodzinkę tak właśnie myślałem że kwiaty dla teściowe i wódeczka dla teścia ale tego bardziej się obawiam niż samych zaręczyn :)

Gość a pozniej dziwota
to i lepiej dla ciebie jak narzeczona juz sie zgodzila. nie martw sie bedzie ok taki gest jest zawsze mile widziany :) to bedzie tylko plus dla ciebie jak ich poprosisz o reke ich corki :) powodzenia :)

Gość plokolokloklok
kwiaty i dla teściowej i dla ukochanej jakieś porządne a i rózne żeby nie było że i jedna i druga dostanie takie same dla teściowej jakiś duży bukiet z jakiś ładnych kolorowych kwiatów a dla swojej duży z czerwonych (kolor miłości) najlepiej tradycyjnych róż

Gość aaa taki jeden
nie to jest po prostu stres niby wiem ze teściowie lubią mnie no ale że tak powiem nigdy tego nie robiłem oj ciężka niedziela się zapowiada...