Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostałamztymsama-ola

Mój związek wisi na ostatnim włosku ;(

Polecane posty

Mam chłopaka z ktorym jestem 8 miesiecy, wszystko zepsulam jestem sama sobie winna, jak taki czlowiek jak ja ma prawo zyc. Stacilam wszystko u niego zaufanie, wiernosc i powoli milosc. Nawet nie zauwazylam swoich bledow, byly to drobnostki ktore bolaly bardziej niz pojscie do lozka , nie umialam sie odnalesc tak jak do dzis nie umiem myslec tak zeby bylo dobrze, ktos mi daje to na tacy ale ja z tego i tak nie korzystam, jestem zagubiona. Kazalam mu powiedziec co zle robie bo tylko to wiedzialam ze robie ale niewiedzialam co go boli. Niepotrafie nawet znalesc tej najprostszej rzeczy zeby bylo dobrze. Niewiem,nikt mi nie odpowie raczej na to.

Gość ucz sie ortagrafii
odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! Na jutro po 100 razy!!!

Gość ehmmmmmmmmmmmmmmmmm
Racja. Nikt Ci raczej nie odpowie ponieważ nie bardzo wiadomo na co tu odpowiadać.

odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!! odnaleźć, nie wiedziałam, nie potrafię, znaleźć, nie wiem!!!