Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość libra....23

jakie jest wasze zdanie? pomocy.... );

Polecane posty

Gość libra....23

staram się o dzidziusia z moim mężem, od ok 10 miesięcy, jednak jak na razie nic z tego nie wychodzi ;/ miesiączki mam nieregularne, chodzę do lekarza, mam torbiele na lewym jajniku, jednak ostatnio mam ich znacznie mniej, zanikają (nie biorę żadnych leków na nie, bo lekarz stwierdził że jest to niepotrzebne, że się wchłaniają...) kiedyś miałam podejrzenie ciąży pozamacicznej jednak okazało się to był fałszywy alarm... miałam wtedy szereg badań i wszystko było ok, aż tu nagle w piątek byłam znowu u lekarza i stwierdził że mam podwójną macicę, byłam w takim szoku że zapytałam tylko czy to ma wpływ na zajście w ciążę, stwierdził że nie, żebym się nie przejmowała, kazał przyjść za 4miesiące... ale sama nie wiem co o tym myśleć :( czytałam na na internecie i faktycznie można mieć podwójną macicę, lub przegrodę w macicy, jedni piszą że to nie przeszkadza w staraniu się o dzidziusia a inni że mają z tym problem... ehhh sama nie wiem co o tym wszystkim sądzić... czy można się poddać jakimś dokładnym badaniom?? może ktoś ma jakieś wiadomości na ten temat... byłabym bardzo wdzięczna...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować