Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dweqfe

czy komus przytrafila sie PRAWDZIWA milosc po 22 roku zycia?

Polecane posty

Gość dweqfe

:P

mi sie zadna milosc nie przytrafila poprostu zadna i nigdy nikogo nie mialem :o

Gość też się bojęeeee
niedługo będę mieć 22 lata... boję się, że wszyscy fajni faceci w tym wieku są już dawno zajęci... :o mam wrażenie, że przegapiłam ten czas :o

Mojemu mężczyźnie ;) :P ja sama nie mam 22 :)

Gość ze sie tak podepne
mnie po 23r.z :P

Gość ewel26333
za chwile bedzie po 6r.z. jestes glupia autorko, jednym milosc trafia sie w wieku 15 innym 20kilku innym 30kilku a innym w ogole. nie wiesz?nie widzisz?

Gość dweqfe
prawdziwa, to taka parwdziwa, ktora trwa caly czas, tylko co najwyzje sie przeobraza w kolejne fazy. nie mowie o kolejnym jakims tam zwiazku,tylko o MILOSCI;)

prawdziwa jest każda do poki się nie skończy;)

Gość dweqfe
haha, przeciez po to wstawilam te minke, madralo, zeby pokazac, ze to nie jets temat na smiec i zycie, tylko zrobienie takiej sondy.

Gość dweqfe
to prawda, sami;) ale chcialabym poczuc te wiez z drugim czlowiekiem, te bliskosc, zrozumienie. jesli nawet nie bedzie, to zwiazek do konca zycia, to i tak chcialabym. ale lepiej, zbey byl do kocna, jelsi miala to by byc TA osoba:)

Gość mnie po 19,99 to sie liczy????

mi sie nie trafila nigdy ale ja jakos w miłosc nie wierze bardziej juz wierze w wymiane oczekiwań kobieta chce dzianego przystojniaka a facet chce ładną laske

Gość dweqfe
ehe;)

Gość JanisJoplin88
Cholera, mam się bać ? Ja mam 22 lata i już straciłam nadzieję na miłość. Jest wielu fajnych facetów, ale są już zajęci. Powoli przyzwyczaiłam się, że jestem aseksualnym brzydalem i już nie szukam szczęścia.

nie tylko ty moja droga,nie tylko ty. Jesli wierzysz w miłość jestes otwarta ,potrafisz dawać to nie widze przeszkód by takowa cię spotkała ;)

moze pora obnizyc wymagania a wy wymagacie więcej od innych a mniej od siebie

A CO MA miłość do wymagań? nawet w'' ideale'' czasem trudno się zakochać,jeśli to nie jest TO .

Gość dweqfe
sek w tym, ze bardzo chce milosci, ale i tez sie boje i troche uciekam przed zwiazkami, boje sie, ze nie podolam:)

*Sami* ...jak to co ma juz wyjasniam laska poznaje faceta co pracuje fizycznie a ona studetka gadają na randce o tym czym sie zajmują laska dowiedziawszy sie ze on pracuje fizycznie odrazu go olała nawet nie chciała go poznac jest dla niej aseksualny kolejne wymaganie aby facet był wysoki laska 160 cm wymaga aby facey miał 190 cm to jest chore wy same sobie utrudniacie albo to jest tzw selekcja ze wybawic wyseksic z jednymi a na koniec jak to osiągniecie to szukacie sobie kogos do zycia

Gość JanisJoplin88
Ale po co kogoś szukać ? Skoro poznałam faceta, zakochałam się w nim na zabój, a on mnie zostawił dla atrakcyjniejszej koleżanki ?

" cream życie to nie kafe " ja juz różnicy nie widze pomiędzy zyciem realnym a kafe chyba ze spotykam nie odpowiednich ludzi

Gość laminator2
mi sie zadna milosc nie przytrafila poprostu zadna i nigdy nikogo nie mialem Chciałbym mieć takie problemy zamiast innych :classic_cool: Poderwać dziewczyny nie potrafisz ?

Gość dweqfe
kazdy mialzlamane serce, ja tez, ale co z tego? ja chce takiego odwzajmenionego uczucia i tyle:classic_cool:

co wy za bzdury opowiadacie?:O po 22 roku życia ,to już tylko dom spokojnej starości! jaka miłość?? miłości się staruchow zachciało:D W pampersy i na drutach robić!!:D odp. na pytanie.tak przytrafiła sie:)

Gość dweqfe
:)