Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-B-C

średni blond - palette | poradźcie !

Polecane posty

witam. uzywal ktos farbe palett 800 color 10min? chce sobie pofarbowac wlosy na ten kolor , ale nie wiem czy wychodzi taki kolor jaki jest na opakowaniu... moze ktos uzywal innych kolor z serii tych farb ? wypowiadajcie sie ! a tutaj link do zdjecia tej farby zebyscie wiedzialy o co mi dokladnie chodzi : http://www.elelmiszer.hu/bgupload/images/Pal ette10%20HU%20800.gif

Gość jolkafasolka
Kolor może i ładny, ale nigdy, przenigdy nie używaj farb palette. Jeśli wyjdzie Ci kich, nie pozbędziesz się koloru. Pomyśl nad loreal albo garnier.

Gość avds
loreal i garnier szybko sie zmywaja ;] ja uzywam palette 10 min tyle ze ja na brazowo maluje. kolor nie wyjdzie Ci oczywiscie taki sam, ale podobny. smialo mozesz malować. kolor jest trwaly! i dobrze pokrywa wlosy. Garnier to w ogole porazka jest ;/ a loreal jest drogi jak na swoj efekt i wcale nie lepszy od pallete.

Gość provokejszyn jak nic
ale to zalezy jaki masz kolor teraz na wlosach..

Gość jolkafasolka
Farbowałam palette ponad rok co 2-3 miesiące. Kolor owszem trwały, ale jak przyszło mi się po nieudanym farbowaniu go pozbyć, to był koszmar i dramat. Włosy spłowiałe, do następnego farbowania się nie nadawały, były strasznie zniszczone, odżywki nie pomagały. Musiałam ściąć na krótko. Pomyślcie jak farba musi być mocna i żrąca i agresywna dla włosów, skoro farbuje w 10 minut...