Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgsdgafasdfas

Dziewczyny jak zareagujecie na taki tekst?

Polecane posty

Gość dfgsdgafasdfas

Siedzę sobie w pewnym miejscu i przechodzi obok mnie co jakiś czas(niestety nie z mojego powodu)ślicznie pachnąca dziewczyna która ogólnie też jest bardzo fana :) I mówię:Ale ładnie pachniesz. I co wy na to?Jak reagujecie? Aha dziewczyna tak z 21-24 lata

Gość Paulina 27 Bytom
ja dzwonie na policję albo daję mu w gębe

Gość ewelinia8809
naplułabym mu w pysk

Gość Oleńka234
jak kiedys bylam w takiej sytuacji to powiedzialam,zeby nie zaczepiał ludzi na ulicy,bo zawołam straż miejską

Gość Lolipoplolipop
robie mu z miejsca loda w Akcie wdziecznosci za podbudowanie mego ego

Gość anka tez z bstoku
pogoniłabym debila w trzy sekundy

Gość speszylabym sie
speszylabym sie i bym sobie na pewno zle o takim facecie pomyslala. Mam 23 lata. Jezeli chcesz ja poderwac to nie w taki sposob.

Gość renata konin 32
ja bym nic nie powiedziala,tylko obcieła go wzrokiem, to powinno wystarczyc

Gość usmiechnela bym sie pod
nosem i poszla dalej.

Gość f8r
ja bym powiedziala "dziekuje" i sie usmiechnela

Gość dfgsdgafasdfas
To całe szczęście że tak nie powiedziałem(chociaż bardzo chciałem ale jestem nieśmiały).A to było taka przypadkowo-nie że jestem na nią jakoś napalony.Ale stawała kilka razy obok mnie i naprawdę ślicznie pachniała :)że aż miałem chwilową ochotę to jej powiedzieć.

Gość y o n a s z
Ja bym inaczej zagadał do takiej panienki: Właściwie to nie wiem, co się mówi, żeby poznać bliżej tak intrygującą kobietę, bo jestem raczej nieśmiały, ale uroda i zapach Twoich perfum nie pozwalają mi tak po prostu odejść. Więc może dasz się zaprosić na małą czarną?

Gość dfgsdgafasdfas
No ale widzę że są też pozytywne opinie-więc może powinienem tak powiedzieć :( No ale myślę że ona nic złego by mi nie powiedziała bo tak sympatyczna się wydaje-a ja też nie wyglądam na jakiegoś chama czy tez podrywacza.

Gość y o n a s z
Kilka razy sypnąłem takim tekstem i większość dziewczyn zgodziła się zaprosić na kawę. Nawet otrzymałem od nich numer telefonu. Ale to trzeba umiejętnie rozegrać. Najpierw spojrzeć dziewczynie głęboko w oczy, lub chociaż w jej kierunku, tak aby zauważyła, odczekać chwilkę i dopiero zarzucić tekstem.

Gość f8r
no tak, yonaszu, kwestia tylko ze niesmialy facet to takim tekstem nie sypnie ani nie spojrzy gleboko w oczy :P

Gość y o n a s z
Ja też jestem nieśmiały, ale jak widzę atrakcyjną dziewczynę, w dodatku ona odwzajemnia moje spojrzenie, to o tym zapominam. Grunt, to być odważnym i próbować.

Gość Lolipoplolipop
eeee autorze czemu?? mialbys lodzika gratis ode mnie :) lubie ciagnac raz wolno potem szybko, zmieniac naprzemiennie ruchy

Gość dfgsdgafasdfas
Lolipoplolipop Akurat na lodzie to mi aż tak bardzo nie zależy. Wolałbym co innego.

Gość Lolipoplolipop
a co? buziaka?

Gość dfgsdgafasdfas
Na początek chciałbym ją poznać.To nie dziewczyna tylko na 1 raz. A tak co od razu loda robi to może być ale właśnie na ten 1 raz.

Gość Lolipoplolipop
a jak jest w rzeczywistosci wartosciowa?

Gość Lolipoplolipop
hahato skoro dziewczyna robi Ci loda od razu to Ty dajesz jej swego ptaka wiec tez jestes na raz. taka sama szmata jestes jak i ona

Gość monisiabyd202
o masakra, yonasz, to dopiero ten tekst by mnie zbil z nog ze smiechu ;D pomyslalabym ze jakis zakompeksiony jestes ;D a co do autora, to moj maz zawsze mi mowi jak go pytam co mi powie milego? to ze ladnie pachnie ale jakby jakis koles mi to powiedzial to bym podziekowala ale potem bym myslala czy czasami nie smierdzialam dla niego ;D

Gość dfgsdgafasdfas
a jak jest w rzeczywistosci wartosciowa? a wcześniej eeee autorze czemu?? mialbys lodzika gratis ode mnie lubie ciagnac raz wolno potem szybko, zmieniac naprzemiennie ruchy No mi jak najbardziej chodzi o taką wartościową-a są takie które robią od razu loda i są wartościowe?