Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALEX320

KOLEZANKA PODRYWA MI MEZA - CO ROBIĆ

Polecane posty

WITAM, MAM TAKI PROBLEM, MOJA KOLEZANKA Z KTORA KIEDYS PRACOWALAM JAK TYLKO SPOTKA SIE PRZYPADKOWO Z MOIM MEZEM STALE ZAPRASZA GO NA KAWE, MAZ OCZYWISCIE ODMAWIA I MOWI ZE ZA ZAPROSZENIE DZIEKUJE, ALE NIE MA CZASU I NIE SKORZYSTA, DODAM ZE KOLEZANKA JEST PO ROZWODZIE POL ROKU.CO WY O TYM SADZICIE CZY ONA GO PODRYWA?CZY MAM DO NIEJ ZADZWONIC I JEJ POWIEDZIEC ZE JAK MA CHĘC NA KAWE Z MOIM MEZEM TO NIECH PRZYJDZIE DO NAS DO DOMU?PROSZE DORADZCIE MI, BO NIE WIEM, CO ZROBIC, CZY PO PROSTU SPRAWE PRZEMILCZEC I UDAWAC ZE MNIE TO NIE DOTKNELO?

Ja bym powiedziała, że jej zęby wybije jak sobie nie da spokoju ;) Może to pomoże

Gość pytająca mamusia
Twój mąż powinien jej powiedzieć, że jak chce napić się kawy to we trójkę u Was w domu, Ty póki co nie masz powodów żeby interweniować w tej sprawie bo nie padła żadna otwarta propozycja

propozycja otwarta nie padla i maz mowi mi ze na pierwszym miejscu jest nasza rodzina , tylko mam zal do niego ze wlasnie nie odpowiedzial jej ze na kawe moze przyjsc ale ze mna :(

weź że spotkaj się z nia i wytłumacz dobitnie czyim on jest mężem

wg mnie to bedzie ponizajace jakby maz autorki sam nie mogl dobitnie tego powiedziec poza tym kolezanka moze cieszyc sie z tego z widzisz w niej zagrozenie i jeszcze bardziej nakrecac lepiej odposc, a mezowi powiedz ze jak jego kolezanka zaproponuje kawe to chetnie razem z nim pojdziesz :)

Gość czarodziejka00289
następnym razem niech powie, że ty nie masz czasu latać na kawę, za dużo macie obowiązków ;-) powinna odpuścić

Gość ja1987
a ja bym ja zaprosila do was i umowila sie z mezem ze nachalnie bedziecie sobie slodzic, dawac buziaki itp tak zeby ona zrozumiala ze nie ma czego szukac w ramionach twojego meza:P

oj nie milcz tylko zrób cos z tym wez zadzwon do niej i powiedz ze rozmawiałas z mezem ze proponuje mu kawkę pomomo że on niechce i niech da mu spokój skoro niechce

Gość provokejszyn jak nic
niech nastepnym razem mza pwoie:sorry,ale nie mam czasu, musze przelecic moja zonke.

Gość byłam chora na raka
moja koleżanka chodziła ze mną po lekarzach, a w tym samym czasie podrywała mojego męża, poprosiłam go- miała problemy ze zskręcaniem mebli, żeby jej pomógł, skończyło sie postawieniem koniaku i tańcami sam na sam. Mąż mi o tym powiedział po roku, póki co wyzdrowiałam, ale ona już nie jest moją koleżanką, próbowała niejednokrotnie, nie miała szans, nawet gdybym umarła

po co się poniżać jakimiś telefonami i dogadywaniem? olać sprawę i zaufać mężowi. Spławia ją więc wszystko jest OK. :)

Gość hahaha dobre :D
11:22 [zgłoś do usunięcia] ja1987 a ja bym ja zaprosila do was i umowila sie z mezem ze nachalnie bedziecie sobie slodzic, dawac buziaki itp tak zeby ona zrozumiala ze nie ma czego szukac w ramionach twojego meza . . . 10/10

Gość jego winna\
powinien zajsc do niej na kawe i wziasc ciebie nie uprzedzajac kolezanki. ale były by jaja gdybyscie zaszli a ona na waleta otwiera drzwi.

Gość nbvnhgch
ale z ciebie kolezanka , jak z koziej pity rajzynkofer podzielic sie mezem nie chcesz , to kto ma komin czyscic twojej kolezance , kto ?

Gość ale jaja......
dekoldcsx ale mnie rozbawiłas,brawo, a te tempaki dalej odpisuja

Gość matacz...,.,.,.,.,.
jedynym kretynem jest tu autorka tematu ... cała reszta po prostu sie bawi . Co to za kobieta ktora szuka pomysłu na siebie na tego typu forum .

Gość dnoooo
a ile razy onazapraszała już twojego mężą? może jesteś przewrażliwiona, co? nie wsyztskie laski myślą o wyrywaniu cydzych facetów,

Gość 99999llllldddddoopa
Wiesz co? Zadzwon do niej i powiedz ze jak chce wyic kawe z Twoim mezem to niech przyjdzie do Was do domu. To dobry pomysl. Ja bym tak wlasnie zrobila.

Gość she24
TO JEST KOLEZANKA? TO JEST ZA PRZEPROSZENIEM GŁUPIA SUK*, KTÓRE CHCE CI PODERWAC MEZA, BO JEST SAMA! jAK JESZCZE RAZ ZAPROSI GO NA KAWE, TO POWIEDZ JEJ, ZE ON NIE CHCE SIE Z NIĄ SPOTKAĆ, BO JEST ZAJETY TOBĄ I JUŻ! NIECH SIE ODCZEPI! A TY ZAJMIJ SIE SWOIM MĘŻEM, PRZEZ NAJBLIZSZY CZAS, ZEBY MU SIE CZASEM NIE ODWIDZIALO ;)