Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropla23a23aa

Kto wierzy w prawdziwą miłość?

Polecane posty

Bo ja już przestaje wierzyć:-( zawsze natrafie na tego niewłaściwego a później tak trudno jest kogoś zostawić

Gość ja wierze w prawdziwa milosc
dlatego jestem samotny.

Gość Karina809
A ja już nie... Wierzyłam przez całe życie, czułam że spotkałam tego jedynego. Jestem teraz 4 lata po ślubie i cała wcześniejsza wielka miłość przerodziła się w przyzwyczajenie..

Karina to nie daj sie rutynie, walcz z nia a wszystko to co bylo wroci :)

Tak.to ten kolega kolegi:-) nie widziałam sie z nim jeszcze. Dzisiaj albo jutro będę sie widzieć. A ja już nie mogę czekać już mnie męczy ta niepewność , jak będzie sie zachowywał po tym jak dowiedział sie że nie jestem z tamtym.itd. Nie mogę skupić sie na pracy dzisiaj przez to że myślę o nim.

Gość Ja wierzę

Kropla ja tez ciągle trafiam na tych niewłaściwych...Zaliczam jedną porażkę po drugiej. Może nie wyciągnęłam wniosków z poprzednich niemiłych doświadczeń i tak się to za mną ciągnie...

Gość gryczka
Ja wierzę:-)

Zawsze tak jest że chcą ze mną być tacy mężczyźni z którymi ja nie chce być. A każdy jeden z którym ja chce być to on nie chce:-(tzn. Jeszcze nie jestem pewna czy tak będzie tym razem. Bo tym razem to była moja wina że nie zauważyłam wcześniej,że on starał sie o mnie. A może jednak nie będzie za późno?

Gość a ty qrwa
w prawdziwa tzn jaka ? bajeczki sa dla dzieci wszystko inne to komercja i mody wszelkiego rodzaju na prawdziwa miłośc tez jest moda a moda zmienia sie

Gość paladine
ja wierze i nigdy nie przestanę,

Gość wierze dlatego jestem sama
myśle że każdy człowiek ma gdzieś swoją drugą połówke którą znajdzie bądż nie:(byłam żoną przez 10 lat z czego może kilka lat kochałam pózniej było przyzwyczajenie a pózniej miałam go już dośc bo czułam że to nie to... może jestem za bardzo marzycielką ale wierze że kiedyś stanie ktoś na mojej drodze i będę wiedziała że to on:)

Gość peeerekki
ja ale w milosc przyjaźn, milsoc ponad wszystko i wszystkich, milosc po grób, ale nie taka zwykla milosc..

Ja wierzę, chociaż kiedyś nie wierzyłam, bo spotykałam samych dupków :)

tak, jak "prawdziwie" starać się będą dwie osoby. Miłość nie wystarcza, związek trzeba pielęgnować.

To pytanie powinno być skierowane wyłącznie do mężczyzn. Tylko my faceci wiemy co to znaczy. Dla kobiety miłość to zawsze tylko seks i zabawa, nic więcej się nie liczy. Ech wy próżne, marne istotki.

Gość bubluss
Czasami sama miłość nie wystarczy.. :(