Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona/////////////

maz przyzwyczail sie do wygodniactwa

Polecane posty

jestesmy bardzo mlodym malzenstwem, mieszkamy za granica od 5 lat, a moj w dalszym ciagu ani be ani me po angielsku;Doprowadza mnie to do depresji.wszystko jest na mojej glowie, te male i duze sprawy;doszlo do tego, ze nie czuje sie kobieco, czuje sie jak facet w tym zwiazku; wszystko musze zalatwiac ja!!!! maz obiecal, ze pojdzie do szkolo, ale wychodzi z zalozenia ze on nie ma talentu do jezykow i jemu nic nie wchodzi... nie mam juz sily, ciagle sie o to klucimy...

Gość S e d e s e e Oryginal
To mow do niego po angielsku :) Wtedy nie bedzie mial wyboru i bedzie musial sie uczyc ang. :) Mysl kurwa :o🖐️ :classic_cool:

Gość kap kap płyną łzy
czuje sie jak facet w tym związku; wszystko musze załatwiać ja a to normalnie wszystko powinien załatwiać facet? :D

Nie wszystko, ale meska czesc, tak trudno to wywnioskowac?? kupic opony, zalatwic przeglad samochodu, zlozyc zamowienie w restauracji, rozmawiac z gburowatym prawnikiem, etc.... Jak mowie po angielsku, to wtedy malo rozmawiamy, lub wcale... Jak stawiam go przed faktem dokonanym i rzucam na gleboka wode, obraza sie albo zlosci....

Gość bele de jour
to gdzie on pracuje?

Gość kap kap płyną łzy
Nie wszystko, ale meska czesc, tak trudno to wywnioskowac?? kupic opony, zalatwic przeglad samochodu, zlozyc zamowienie w restauracji, rozmawiac z gburowatym prawnikiem, etc.... a gdzieś ty wyczytała,że to "męska część"? już najlepsze jest "złozyć zamówienie w restauracji" :D:D:D a jakby go nie było z tobą to co, głodna byś chodziła, bo to męska część?

Gość a ty qrwa
popieram twojego męza w zyciu liczy sie przede wszystkim wygoda relaks a lenistwo jest słodkie i seksi

pracuje ww polskiej firmie przy dekoratorce, sami POLACY...

Gość fsfgazbbvz
a ty qrwa lenistwo seksi? nie ma nic bardziej aseksualnego niż lenistwo. BRRR

Moj maz nie jest leniwy, ciezko pracuje, w domu rowniez; ma awersje do angielskiego i nie zdaje sobie sprawy chyba jak bardzo trzyma go to wtyle w zyciu..

To forum daje mi naprawde duzo, przez napisanie niektorych rzeczy, wyrzucenie ich z siebie dociera do mnie wiele rzeczy, systematyzuja sie uczucia, widze rzeczy z boku i nabieram dystansu; zderzenie z innymi opiniami tez pomaga spojrzec na wszystko innymi oczami:)