Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola 29

SPRZEDAM VITA K (40 kapsułek )OKAZJA!!!!!

Polecane posty

Mam do sprzedania nowe opakowanie kropli wyciskanych z kapsułki VITA K (30 kapsułek). Data ważności MAJ 2011.Gratis dodaję 10 kapsułek tych samych kropli z poprzedniego opakowania, które mi zostało OKAZJA!!!!30 zł, w aptece kosztują więcej!! Jestem z Krakowa ale mogę je wysłać pocztą 888 349 998

Gość bzdury pleciesz
BZDURY PLECIESZ!!!!!!! W APTECE INTERNETOWEJ DOSTANIESZ JUŻ ZA 25 ZŁ !!!!!!! Oczywiście, że w aptece kosztują więcej bo mamy gwarancję przechowywania a przede wszystkim gwarancję tego co dajemy dziecku. Ty być od kogoś kupiła nie wiadomo co i podała swojemu maluchowi? I jeszcze za 30 zika opychasz.. normalnie łapy opadają. A czy wiesz, że leków poza apteką sprzedawać NIE WOLNO???? I nie ma znaczenia, że nie jest na receptę, tylko apteka ma prawo rozprowadzać witaminę K!!!! na przyklad tu: http://www.doz.pl/apteka/p14855-Vita_K_kapsulki_z_witamina_K_dla_niemowlat_30_szt Idź zajmij się handlem burakami...

Gość tez mi okazja
i skad mamy miec pewnosc w jakich warunkach byly przechowywane ?

Gość treretretret
W w jakich warunkach muszą być akurat te witaminy przechowywane? Ja podaję mojej małej Vita K i Vita D i trzymam je normalnie w pokoju na półce..

" W w jakich warunkach muszą być akurat te witaminy przechowywane? Ja podaję mojej małej Vita K i Vita D i trzymam je normalnie w pokoju na półce.."Wystarczy, że będą zbyt długo leżały poza pudełkiem, wystawione na działanie słońca. W takich warunkach zawartość kapsułki traci swoje właściwości.

Gość treretretret
NIekiedy jak podaję to ta kapsułka jest raz miękka a innym razem twarda. Może mam za ciepło w pokoju :-/

Ona się rozpuszcza jak za długo w cieple trzymasz, np w palcach :) Jak położyłam kiedyś na parapecie przy uchylonym oknie (jesień / zima), to musiałam nożyczek użyć w celu otwarcia kapsułki...

Gość jaka durna baba
spadaj cipoooooooo :p