Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kicia1232

Nie lubie Katarzyny Glinki, działa mi jakos na nerwy w TZG.

Polecane posty

Gość Kicia1232

Jest jakos przesłodzono-irytujaca.Trocha taka słodka idiotka. Tak wiem,ze jest ładna nawet piekna, ale to jej nie tłumaczy.Kiedys pamietam powiedziała"mogłabym byc juz dawno wielka Gwiazda, ale nie spełniłam pewnych oczekiwan, pewnych osob"(w sensie nie dałam tyłka), no coz marne pocieszenie.Lubi sie przechwalac, draznia mnie takie osoby. http://www.pudelek.pl/artykul/24299/dereszowska_ma_zal_do_glinki_od_siedmiu_lat/ a Tutaj wypowiedz Derszowskiej na jej temat w pełni sie z nia zgadzam.

Gość Kicia1232
Jest tak słodka, ze az sie rzygac chce.Taka słodko-pierdząca panienka.Moim zdaniem marnuje urode i nie potrafi jej odpowiednio wykorzystac, w sensie, ze na przykład brak jej klasy jak chocby Kręglickiej.Zachowuje sie jak 5 latka, ktora ma radoche, ze dostała lalke barbie.No i ten przygłupi wyraz twarz mowiacy"jestem tak głupia, ze Bog musiał stworzyc mnie piekna,zeby wynagrodzic głupoty ktore gadam"Wole na nia patrzec niz jej słuchac

Gość Kicia1232
do Mintaja, fajnie, ze ktos mnie rozumie i nie wyzywa mnie od zazdrosnic, bo tutaj najczesciej , gdy ktos ci sie nie podoba, to zwyzywaja cie bezpodstawnie od zazdrosnic. Ja nie zaprzeczam jej urodzie, bo Bog jej ja bezwatpienia dał urode, ale chyba innych rzeczy poskapił, bo juz na urode wiekszosc poszło.:) Zgadzam sie z Dereszowska, ze z uroda sie człowiek rodzi, albo sie ją ma albo nie, a wiec przechwalanie sie nia jest głupota i swiadczy o braku inteligencji.

Gość Kicia1232
w sensie, ze nie nasza zasługa,ze jestesmy piekni badz brzydcy. Mozna oczywiscie czyms nadrabiac:)szkoda, tylko,ze niekotrzy lubia psuc o sobie pierwsze dobre wrazenie. Mysle, tez ze DERESZOWSKA jest inteligetniejsza od Glinki.

wiesz powinnam bronić swej imienniczki a jednak jej nie lubię. Jej zachowanie to po prostu.....

Gość amplituuda
wiesz co? ja też nie lubię takich przesłodzonych, a wręcz 'cipkowatych' kobiet, wiem o co ci chodzi, ale nie rozumiem czemu ją tak oceniacie i co jest złego w tym, że cały czas się usmiecha, to źle? kiedyś tu nawet był topic o tym , że jak jakas atrakcyjna i szczupła kobieta sie czesto usmiecha to wtedy irytuje większość kobiet, a jeśli jest gruba i brzydka, a często sie uśmiecha to jest uznawana za miłą i sympatyczną... wniosek nasuwa się sam - zazdrość? poza tym dobre wrażenie zrobiła na mnie jak była u wojewódzkiego

Gość amplituuda
już predzej dereszowskiej nie znoszę - głupia egoistyczna baba, do tego wulgarna :O

nie zazdroszcze jej, sama też się uśmiecham . Do jej urody też jakoś nic nie mam, ale nie odpowiada mi jej sposób bycia, zachowanie. Przecież to tylko moje zdanie

Gość ja uważam że ma świetny
wizerunek. Piękna, uśmiechnięta i wspaniała kobieta

Gość Kicia1232
do amblituuda:)ale zobacz na przykład jak sie usmiecha Aneta Kreglicka, ona tez sie czesto usmiecha, jest tez ładniejsza moim zdaniem od Glinki,ale mnie nie denerwuje(wiec teoria,o zazdrosci o piekne kobiety w moim przypadku odpada).Spojrz zaraz potem na Glinke i jej usmiechy i chichot w Tancu z gwiazdami i to w jaki sposob sie wypowiada.Aneta ma klasę, ktorej Glince brakuje.Glinka zachowuje sie jak prowincjonalna dziewczyna , ktora ze wsi przyjechała i zrobiła kariere w duzym miescie.Poza tym jej usmiech jest przygłupi za słodki.Ona sie po prostu non stop kielczy, nie wiem czy jej miesnie nie bola.WYobraz sobie, ze masz kolezake, ktora ciagle sie głupio chichota, ciagle sie usmiecha jak joker(do tego mega sztucznie, bo ilez mozna sie naturalnie usmiechac).Naturalny i nie wymuszony usmiech wystepuje raz na jakis czas(rachune prawdopodobienstwa sie kłania).No, a gdy ktos jak Kasia G non stop sie usmiecha, to albo jest mega sztuczny, albo przygłupi innego wytłumaczenia nie ma.Ona jest nienaturalna w tym usmiechu

Gość qeenqeenee
podoba mi sie w niej to, ze przynajmniej nie jest za tym, zeby zarabiać du.pą i to, ze nie zamierza rozbierać się do playboya - jest chyba wyjątkiem pod tym wzgledem

Gość Kicia1232
czym zrobiła na Ciebie dobre wrazenie u Kuby?

Gość amplituuda
ze ma taki jak to nazwałaś 'głupkowaty' wyraz twarzy gdy się uśmiecha to już nie jej wina, a z tym ze zbyt czesto się smieje to nie wiem, szczerze oglądałam nie za wiele materiałów z nią by móc to ocenić, a odcinek w tzg z jej udziałem widziałam tylko raz, ale jakoś specjalnie mnie nie irytowała

Gość kto to jestcffr
ale w czym ona w gole gra?kto to w ogole jest? ja pytam nie znam zxc czxfa

Gość kicia1232
no to obejrzyj wiecej odcinkow, a potem sie wypowiadaj.Kazdy moze miec swoje zdanie, mnie irytuje, ciebie nie musi:)pozdrawiam

Gość a kto to jest ta Glinka
pytam serio bo nie oglądam seriali w TV z z dorobku filmowego jakoś tej osoby kompletnie nie kojarzę? powiem szczerze że śmieszy mnie taki gwiazdorzenie osób, które mogą sie uważać co najwyżej za popularne - i to tylko w pewnych kręgach - np gospodyń domowych oglądających seriale.... gwiazda to ktos kogo kojarzymy od razu - kto ma jakiś dorobek a nie 3 ujęcia na 3 palnie "Plebanii" (sorry ale tylko taka nazwę kojarze moim zdaniem mniej popularnego serialu) :P

Gość amplituuda
wydawała się być szczera i tak bardziej na luzie, nie jest taka sztywna jak inne 'gwiazdki' (i pod tym względem przypominała mi trochę muchę)

Gość oj biedni ci młodzi teraz.....
do tej co nie wie kto to taki. Nawet filmografię masz. Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki, a nie tylko na kafeterii siedzieć :) http://pl.wikipedia.org/wiki/Katarzyna_Glinka