Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovi 8

kredyt mieszkaniowy

Polecane posty

Gość lovi 8

Witam chciałabym sie dowiedzieć czy są tu na forum osoby mające lub starające sie o kredyt mieszkaniowy i które mogłyby mi udzielić rady. Otoż tak mój maz pracuje na umowę o prace na czas określony w rodzinnej firmie zarabia ponad 2 tysiace na rękę ja nie pracuje wychowuje dziecko marzy nam sie mieszkanie i takie znaleźliśmy kosztuje 50 tys interesował by nas kredyt na 80 tys na 30 lat. I tu moje pytanie czy mamy szansę otrzymać taki kredyt. Bardzo proszę o wpisy i z góry dziękuje

Gość popopopooolll
ja dostałam kredyt mimo ze pracowałam na umowe zlecienie, pracowąłam 2 lata. dopiero teraz mam umowe o prace i to na czas okreslony. dostałam kredyt na 150 000 zł.mysle ze macie wiec bardzo duze szanse, ale zapytajscie sie w banku i u doradzcy kredyt.

Gość prawde ci powiem
musisz isc do banku by ci zrobili symulacje.....ale biorac pod uwage ze jest was 3 i umowa na czas okreslony to napewno wam takiej kwoty nie dadza. Poza tym wartosc mieszkania jest nizsza od kwoty ktora chcesz dostac...wiec nie ma szans.....

Gość popopopooolll
dadza. to nie jest duza kwoat. ja pracujac na umowe zlecienie miałam zdolnosc na 280 000, a chciałam 150 000. dadza dadza spokojnie.

mieszkanie za 50 tysiecy?? Tyle to ja w remont swojego ostatnio włożyłem :classic_cool: PS W banku dostaniesz kredyt na maks 100% ceny zakupu.

Gość gryczka
Z tego co wiem, to nie dostaniesz kredytu przekraczającego wartość mieszkania, niestety. Jeśli mieszkanie kosztuje 50tys, to maksymalnie tyle bank może Wam udzielić.

Gość 222222
niektóre banki dawały 110% ale nie wiem czy to jeszcze obowiązuje... tak czy inaczej jeżeli mieszkanie kosztuje 50 tys to więcej nie dostaniecie... może te 55...

Gość lovi 8
narazie pytaliśmy w skok opolski a tam mam zaproponowali 50 tys na 10 lat co przy męża zarobkach jest nie realne pozostaje nam pytać w banku a jeżeli można wiedziec w jakim banku ty masz ten kredyt ?dzieki za wpis

Gość prawde ci powiem
nie dadza. ja tyle bralam przy zarobkach wykazanych :P na 7tys. Dali 70tys z tym ze mialam 20% wartosci mieszkania wkladu wlasnego bo tyle wymagali

110% - te dodatkowe pieniądze są na prowizje bankowe jak ktoś nie ma :o

Gość gryczka
Mieszkanie faktycznie bardzo tanie, pewnie w niedużej miejscowości? Ja w dużym mieście kupiłam z mężem niedawno wcale nie duże, zaledwie 53m, za 200tys, a i tak było to jedno z najtańszych jakie oglądaliśmy w tym standardzie (przyzwoite, ale do w zasadzie do remontu).

Gość eleon932
a gdzie takie tanie mieszkania są???

Gość lovi 8
mieszkanie ponad 60 m 2 na wsi w domu wielorodzinnym. A jeżeli staralibyśmy sie o kredyt na mieszkanie i powiedzieli ze chcemy to mieszkanie również wyremnotować co o tym sądzicie. czytałam ze tez tak ludzie robią

to nie macie ani grosza, nawet na remont i wszystko chcecie robić z kredytu? :o

Gość lovi 8
jesteśmy małżeństwem od dwóch lat synek ma rok mieszkamy narazie z rodzicami wypłata męża wystarcza na życie a mieszkanie wymaga remontu generalnego założyć centralne ogrzewanie wymienić okna trzeba nie jesteśmy w stanie odlozyc kwoty na to wszystko

Gość riririri
tak,moglibyscie otrzymac taki kredyt, jezeli chodzi o banki to najlepiej wybrac sie do Open Finance, oni za darmo rozpatrza oferty wszystkich bankow i wybiora najkorzystniejsza oferte

Gość riririri
nie dostaniecie raczej kredytu przekraczajacego wartosci mieszkania,aczkolwiek radze zapoznac sie z oferta Rodziny na Swoim,

Gość Ania_Kreatorka
Zapach jest wizytówką człowieka. Nic więc dziwnego, że słysząc "ślicznie pachniesz" czujemy się wyjątkowo. Ta idea spowodowała, że stworzyliśmy markę Jean Veer, po to, aby budować poczucie wyjątkowości naszych Klientów. Jean Veer wychodzi z założenia, że do odniesienia sukcesu w sprzedaży naszych produktów, niezbędne są solidne podstawy. Po trzech latach przygotowań opartych na współpracy ze znawcami branży MLM i sprzedaży bezpośredniej oraz naszym uczestnictwem w pierwszych w Polsce studiach podyplomowych na WSB we Wrocławiu Jean Veer dysponuje: Szeroką gamą wyjątkowych perfum Najprostszym na rynku planem marketingowym Bezpłatnym cyklem szkoleń: „Akademia Managera Wśród niepowtarzalnych 25 zapachów kobiecych i 10 zapachów męskich Jean Veer, każdy może odnaleźć kompozycję, która podkreśli Jego indywidualność. Zapachy powstają na bazie olejków zapachowych renomowanych francuskich i angielskich producentów. Stworzyliśmy bardzo prosty i przyjazny system zarobkowy, wsparty profesjonalnym programem szkoleniowym. Dlatego z pełną odpowiedzialnością możemy stwierdzić, iż mamy solidny fundament pod budowanie sukcesu naszych współpracowników. Przetestowaliśmy nasze dokonania na pilotażowej grupie współpracowników z Poznania. Nadszedł czas by rozwinąć skrzydła i dać możliwość skorzystania z naszej oferty Jean Veer wszystkim zainteresowanym w całej Polsce. Dlatego gorąco zapraszamy do współpracy osoby, które: szukają możliwości zarobkowych, lubią dzielić się swoimi doświadczeniami z innymi, chcą nauczyć się jak zarządzać współpracownikami, jak ich motywować, pomagać w ich rozwoju są zainteresowane możliwością zwiększania poziomu swoich zarobków w każdym kolejnym miesiącu poświęcając tylko kilkanaście godzin tygodniowo na pracę. Skorzystaj z naszych doświadczeń i zacznij zarabiać już dzisiaj. Pozwól by Twoi znajomi poczuli jak bardzo są wyjątkowi dzięki Jean Veer ! Więcej informacji i kontakt na www.jeanveer.pl office@jeanveer.pl

Gość RixoN
z tymi kredytami to teraz trzeba z pol tony papieru przyniesc do banku ale ogolnie przyznaja w wiekszosci wypadkow jesli ludzie maja oczywiscie zdolnosc kredytowa -------- Biura Nieruchomości Rzeszów Mieszkania www.iangroup.net

Gość Lukasz3424
Pomagam we wzieciu kredytu hipotecznego ! Zapraszam do kontaktu mailowego ze mną l.budziszewski@gmail.com Lub na moją stronę www.finansefirmowe.com