Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca 2:((

kochacie dwoch facetow ;/ kobiety na raz?

Polecane posty

bo ja tak :( to straszne, a za kilka miesiecy wychodze za maz, nie wiem co robic. Zawsze myslalam, ze tylko puste idiotki tak maja a wychodzi na to, ze tez jestem idiotka...smaialam sie z takich to teraz mam :(

Gość hjjkja
ja tez mialam tak na pol roku przed slubem;)ale mi przeszlo i jestem szczesliwa mezatka;p

mialas tak samo? ja mojego narzeczonego nie zdradizlam, tylko w sumie...no zdradzilam ale psychicznie, bo temu drugiemu tez mowie ze go kocham, bo bardzo go kocham ale nawet sie nie rpzytulamy i nie calujemy itp ale czuje ze go kocham i nie wiem co robic :( z jednej strony nie chce zostawiac narzeczonego a z drugiej strony chce go zostawic i byc z tym 2 zobaczyc jak z nim bedzie, boje sie ze slub to bedzie bledna decyzja, ze bede zalowala...a ten drugi zna doskonale sytuacje ic che ze mna byc ale nie naciska, bo chce zebym byla szczesliwa, ale hmmm trudna sytuacja

Gość hhhhjjjj
Powiem Ci tak... ja mu tego nie powiedziałam (tego , że Go kocham) tak dosłownie...Ale bez słów się rozumieliśmy...Z tym drugim. Ale ostatecznie zaniechałam wszelkich kontaktów z nim. Kiedyś była taka sytuacja, że chcieliśmy się pocałować. Ale opamiętaliśmy się w porę. Teraz już wiem, że to nie była miłóść, tylko zafascynowanie, zauroczenie. A wszystko to przez monotonię w moim związku. Ale teraz jest ok.

oby i u mnie tak bylo, chociaz bez tego drugiego nie wyobrazam sobie dnia :( a z drugiej strony chyba nie ejstem na tyle odwazna azby rezygnowac ze slubu 2 miesiace przed :(

Gość hhhhjjjj
a ile masz lat? Ja też miałam ochotę przełożyć ślub...Ale nie byłam na tyle odważna..