Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noipp

Dlaczego tak bardzo nie lubicie partii PO i glosujecie na Kaczynskiego???

Polecane posty

Gość noipp

Naprawde nie moge tego pojac. Przeciez jego brat pokazal ze rzadzic nie potrafi. Tylko rozliczanie historyczne a nic sensownego nie zrobil. PO to poartia ktora chce dobrze. Dlaczego nie jestescie za PO co wam sie nie podoba w PO?

Gość elkekewewew
NIe lubie PO bo za duzo mowia a za malo robia. Nic nie zrobili zeby lepiej bylo dla tych cowyejchali zagranice.

Zacznij się interesować polityka to sie dowiesz, ze PO to banda złodziei!!!

Gość kijamotorda
tak , zacznij sie nteresiwac polityka to zrozumiesz, a powiedz co takiego PO zrobilo oprocz afer?to zlodzieje zdania nie zmienie

Gość Anitka43
w jakim sensiue zlodzieje?

a ty czemu chcesz głosować na PO..."Dlaczego tak bardzo nie lubicie partii PO i glosujecie na Kaczynskiego???....a ten temat to chyba jakies dziecko założyło...a tak w ogole to głosuj na PO-za rok znowu nas zaleje

Gość według zwolenników nie PO
kryzys to sprawka TVN razem z PO Katastrofa to sprawka TVN i PO powódź to sprawka TVN i PO Ostra, śnieżna zima to sprawka TVN i PO itd itp

Gość PiS nie odpowiada za
kryzys bo nie rzadzi katastrofę, bo ich najwięcej ucierpiało powódź bo przecież mieli plany ale nie zdąrzyli nic nie kradną bo to nie oni rzadzą, a przecież chcieli złodziei łapać itd itp

dlaczego nie PO ? odpowiedź jest prosta Oddałem na was głos bo to ponoć się opłaca, Więc pytam się was: Kurwa, gdzie jest obiecana praca? Ja nie dostałem nic oprócz moralnego kaca, ... Moje blessy lecą tam, gdzie piękne są pejzaże, Chociaż częściej doceniane przez pryzmat pracy w barze.

Gość Wiwat premier Tusk! Wiwat PO!
Donald Tusk to Premier Słońce!!! On chce żeby Ojczyzna rosła w siłę i żyło się lepiej! A teraz w obliczu strasznej powodzi jeździ po kraju i swoim gospodarskim okiem przygląda się pracy władz lokalnych! A jego zacne oblicze łagodzi wzburzone wody rzek! Wiwat premier Tusk! Wiwat PO! Świeć Premierze Słońce naszej Polskiej krainie jak najdłużej!

Gość luzzzbluzz
bo tusk jest brzydki pan

Gość jestem tusk
jestem kłamca, moje obietnice są fałszywe, jestem kręciciel . głosujcie na mnie !:*

bo PO dba tylko o własny tylek i o bogatszysz ludzi... tymi biedniejszymi nie zawracaja sobie głowy

Gość CharlottaBB
A na kogo mam głosowac? Na PiSuar? Którego nie lubi cała Europa, który idzie za kościołem i wmawia biednym babciom, że wrzucając dyszkę na tacę zapewni sobie miejsce w niebie!? Zbyt dużo wiem i jestem zbyt inteligenta, żeby wierzyc tym diabelskim oczkom Jarka.

Też tego nie rozmumiem. media raczej promują Kaczyńskiego, bo jaki on niby biedny po stracie brata. Owszem to jest jasne, ale kampania a żałoba to dwie inne sprawy i tego łączyć nie można!!! A Kaczyński jest tym głupszym bliźniakiem. Do Ś.P Lecha nie miałam zarzutów ale Jarosławowi mówię NIE!!! Patrzy tylko jak by tu żerować na stracie brata, zagłosują na niego słuchacze RM i tyle.. i niech nie opowiada głupot że musi spełnić testament brata bo to tylko pośmniewisko!!!!!! Ale każdy ma swoje zdanie na ten temat.

Gość napisała że ogórki ale po co
jak chcesz żeby biednymi się zajęli to głosuj na SLD, bo to oni są lewicą. Ani PiS ani PO socjalem się nie zajmą i nic nikomu nie dadzą jak Gierek :)

Gość Bo w latach 90 już rządzili
I nic wtedy dobrego nie zrobili. A obecnie jedynym ich sukcesem jest ogromne zadłużenie państwa. A ktoś to będzie musiał spłacić. Nawet taki Pis państwa tak mocno nie zadłużał.

Gość CharlottaBB
Źle jest, ale My możemy to zmienic. Yaro nie ma szans na wygraną, ludzie zbyt dużo wiedzą i drugi raz nie nabiorą się na te ich śpiewki!

Gość CharlottaBB
A ja mówie, że mają się na ich śpiewkę nabierac?

Gość Bo PO to partia
Bogatych, urzędników, nauczycieli. Niech się zajmą wspieraniem polskiego biznesu a nie dbaniem o interesy międzynarodowych koncernow. Wyprzedają ostatnie dochodowe firmy które zysk przynoszą. Zachowują się jak alkoholik. Wszystko sprzedać za każdą cenę byleby dostać trochę grosza. To nie tedy droga.

Gość rakpap
PO to nie dość, że złodzieje to jeszcze mają zapędy socjalistyczne. napisałam o tym na blogu http://rakpap.wordpress.com/2010/05/24/o-burzonym-pieknie-internetu-i-zagrywkach-po/ ALE LUDKI!!! PiS nie jest lepsze!!! to że media pokazują jakieś wydymane sondaże nie znczy, że trzeba wybierać między sodomą a gomorą! między PO a PiS. Mamy 10 kandydatów, uszanujmy to i nie dajmy się wodzić za kinol!!

Gość Bo PO to
Wałęsa, bartoszewski, Palikot, Niesiołowski, Buzek, Krzaklewski, Wajda, Michnik Cała gromada ludzi którzy źle się przysłużyli temu krajowi. Ich poziom, ich zachowanie są poniżej dna.

Gość CharlottaBB
Dla mnie w krajem powinni rządzic młodzi ludzie, inżynierowie i ekonomiści, a nie pseudo-humaniści. Właśnie tacy ludzie budowali potężną gospodarkę Niemiec, czy Francji... Zresztą Wy też się ludzie ogarnijcie i zacznijcie byc świdomymi konsumentami... Mądrzy ludzie zrozumieją moje przesłanie:)

Gość kubek kawy 26
"Yaro nie ma szans na wygraną, ludzie zbyt dużo wiedzą i drugi raz nie nabiorą się na te ich śpiewki!" a ja niestety jestem pewna na 90% ze pan Kaczyński wygra te wybory..

Gość CharlottaBB
Nie wygra. Jestem tego pewna...

Jak bedziemy siedziec w domu i sie modlic, zeby nie wygral, to napewno. Trzeba isc na wybory;)

Gość Nie lubię PO bo
Się zadają z biskupami. Zakłamana partia.