Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kouszlka

Zauroczyłem się kobietą z dzieckiem

Polecane posty

Gość dzieci są słodkie
Czem ma cię spławic? Nigdy z Nią nie rozmawiałeś..i już to wiesz? to jest twoja 1 dziewczyna, którą podrywasz:)? bo na to mi wygląda.. pamiętaj: bez zagadania..nie ma podrywu;)

Gość może jest opiekunką
?

Gość dzieci są słodkie
wypytaj się czy jest studentką..może zajmuje się dzieckiem dorywczo:) teraz modne niańczenie dzieci:) za kasę.

Gość każda Niedziela bez Ciebie
u mnie nie pada, zaraz ide na spacer z moja dzidzia

Gość kouszlka
Nie ona jest matką napewno wiem gdzie mieszka obok w bloku mieszka kolega i od niedawna tam mieszka prawdopodobnie sama z dzieckiem

Gość joisfj
wiesz możesz się mylić- po pierwsze ja np też wyglądam jak samotna młoda mam bo wszędzie z dzieckiem sama i obrączki nie nosze bo zgubiłam, też jestem szczuplutka, zadbana, brunetka długie włosy ale mój mąż pracuje w Hiszpanii na kontrakcie i czasami nie ma go po kilka miesięcy - może u niej jest taka samo?? Po drugie- nawet jeżeli jest samotną matką to znaczy że ją ktoś mocno zranił, zostawił i jestem pewna niemalże na 100% że nie będzie zainteresowana tobą bo jesteś młody szczyl , ona pewnie jeszcze nie otrząsneła się po rozstaniu i nie będzie się pakować w jakieś nowe układy, zresztą kobietom które mają dzieci zmieniają się priorytety , teraz ona myśli najwięcej o swojej dzidz a skąd wiesz czy nie kocha jeszcze byłego?? Dziecko jest małe więc to wszystko jeszcze jest bardzo świeże- skoro nie zwróciła na ciebie uwagi to już nie zwróci- daruj sobie bo jesteś za móody a ona teraz zapewne poszukuje stabilizacji, faceta a nie chłopaczka

Gość dzieci są słodkie
jak jest mamą to poderwij ją na dziecko: o, jaki śliczny bobas;) też bym chciał takiego:D na pewno się rozmowa wywiąże i dowiesz się coś o niej, czy sama, czy nie.

Gość kouszlka
No to koniec otrzymałem nowe wieści ma faceta w uk to juz chyba koniec wszystkiego

Gość Pani Deep zakochana
tez tak mi się wydawało..taka ładna z dzieckiem nie może nie mieć męża;)

Gość Lady Baba
ja pierdole to wybolcuj ją