Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja71

Pomózcie mi ... Jak przetłumaczyc rodzicom;/

Polecane posty

a za co poszedl siedziec? poza tym nie popadaj ze skrajnosci w skrajnosc ze albo byly wiezien albo ciota

miałaś ich wielu? no nie świaczy to o Tobie dobrze ... a czy to ten, napewno nie :) a jeśli się uprzesz, dasz zrobić sobie dziecko, będziesz potem płakać, że rodzice nie pomagają [a jak będziesz w ciąży, to ULTRAważne i są niezastąpieni], że nie ma kasy na to, na tamto, kasa nie deszcz, z nieba nie spada, że wstyd, bo oni wszyscy z magistrem, a ten twój, to nie wiadomo, czy mature zdał.. a Ty też studiów nie masz, bo się uczyć nie chciało, z budy zwiewało, matura poszła średnio, na studia przyjąć nie chcą, kasy na zaoczne nie ma, bo skąd..czeka bezrobocie, kilkaset złotych jakieś zapomogi .. - nie opłacisz chałupy, widzisz ile to gazu, prądu, wody zżera.. a koleżanka w między czasie chajta się ze ślicznym jak z obrazka weterynarzem, albo jakimś innym wyedukowanym... a ludzie po ślubie i zamieszkaniu ze sobą pokazują dopiero jacy naprawde sa... na takich spotkaniach często się kreują na kogoś innego. I starają się. Myślisz, ze po slubie jest tak samo? że się będzie starać?ZAPOMNIJ! :)

ile ty powaznych zwiazkow moglas miec do 17??

to jest moj najdluzszy i najpowazniejszty bo reszta kolegow, nie chlipakow byli zalosni ... nic nie potrafili .. zrobic dobrego ni zlego

ale czy musisz sie od razu angazowac w zwiazek z kims kto siedzial w wiezieniu? Przeciez mozesz jeszcze poznac kogos fajnego bez takiej wspanialej przeszlosci. Bedac mlodsza pewnie poznawalas lebkow ktorych kazda normalna by odstrzelila z dwururki -.-

dziwi mnie to, że chcesz być postrzegana jak dorosła, a za grosz nie myślisz o przyszłości, ani nie potrafisz przedstawić nam jak sobie ją wyobrażasz... dzieląc z ów partnerem własne życie

ale obecny ma 22 lata ... dojrzal juz ... ten odstrzal .. ja nie chce przekonywac siebie tylko rodzicow... raczej mi nie pomagacie

22 lata i dojrzał już?! Ty wiesz co mówisz, dziecko? uuuuulala, najgorsze dopiero przed Tobą :D facet dojrzewa tuż przed 30stką. Niektórzy po :D

22 lata to zadna dojzalosc, a skoro ledwo co od ziemi odrosl i juz siedzial to nie rokuje to dobrze ani troche