Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tropieiopewjk

jak zwrocic na siebie uwage chlopakow?

Polecane posty

Gość tropieiopewjk

Witam, tak jak w temacie.. Jak sprawić aby jakiś do mnie zagadał? nie jestem brzydka, powniem nawet że wielu do mnie startowało ale nie natrafiłam na jakiegos fajniejszego, same lamusy i pseudo cwaniaki. I chciałam jeszcze zapytać tak reczej chłopaków.. Czy jak dziewczyna pierwsza do was napisze nie odbieracie tego jako narzucanie się czy coś ?;)

Gość
skoro inni zagadywali to ten pewnie ma Cie w dupie

Gość tropieiopewjk
Słuchaj Luidżi nie chodzi mi o jakiegos konkretnego ;>

Gość tropieiopewjk
zagadac? w jaki sposob ?

Gość trząchnij mi gałęzią
na przekór im i sobie załóż odziewek z napisem: nikomu nie dam! zaraz się znajdą tacy , którzy zechcą udowodnić Ci jak się mylisz

Najprościej werbalny, aczkolwiek jeśli język migowy... Zagadać można o wszystko, powiedz coś nawiązując do okoliczności, w których się znajdziecie; możesz choćby się spytać jak ma na imię i odejść, wzbudzisz zaciekawienie. Od biedy zacznij o pogodzie, oklepane i starsze niż człowiek z Cro-Magnion, ale każdy łapie, że to pretekst do nawiązania rozmowy.

Gość tropieiopewjk
Powiedzmy ze nie znam jakiegos w ogole. Tak poza tym to wielu sie za mna w szkole oglada ale zaden nigdy nie zagada.. Wiem nawet ze kilku chłopakom sie naprawde bardzo podobalam ale zaden sie nie odwazyl zagadac.. dlaczego tak jest ? nie wszyscy byli niesmiali..

uśmiechnij się, usiądź obok. Zaaranżuj jakąś sytuację, nikt z nas nie będzie zapierdalał, przebijał się przez tłumy, biegał przez skrzyżowania. Prawie nikt.

no to skoro sie nie znacie to usmiechaj sie do niego, spogladaj na niego, podejdz i zacznij rozmowe :)

chyba zwracasz uwage chlopakow jak sie za Toba ogladaja :P chodzi Ci chyba co robic zeby zagadali? no to nie wiem ja jestem w miare niesmialy wiec nie zagaduje ale jakbys mi puscila oczko to pewnie bym zagadal :D

Gość tropieiopewjk
hm.. dekolt pokazuje, no ale bez przesady chociaż w sumie jak do szkoły to i tak za duzy. Ok prawde mowiac moj biust jest na 2 miejscu pod wzgledem wielkosci w calej szkole :> Wielu chlopakow mi mowilo nawet ze z charakterum jestem fajna, pomijajac miliony komplementow na temat wygladu zewnetrznego, ale co z tego ? Pewna dziewczyna ode mnie z klasy, ktora prawie codziennie pije i pali jednego za drugim jest 'sławna' na cała szkole i chlopaki raczej ja lubia, zawsze chodza z nia zapalic albo sie napic. Osobiscie wiekszosc osob z mojej klasy uwaza ze ona jest glupia, chodzi z cyckami na wierzchu, prawde mowiac z twarzy nawet ladna nie jest- papierosy wyniszczyly jej cere. Nie rozumiem tego.. jest wiele dziewczyn fajniejszych od niej a chlopaki zadaja sie wlasnie z nia.

bo chlopcy w tym wieku przewaznie leca na pewnosc siebie a ona najpewniej taka jest ;) ot i cala tajemnica :D

Gość tropieiowjk
hm pewnosc siebie.. JA w sumie tez jestem pewna siebie, nawet bardziej pewna siebie niz tamta dziewczyna i ogolnie w szkole jestem rozpoznawana, nie pozostaję w cieniu