Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo mówicie, że nie

Dziewczyny mam pytanie. Czy lubicie tłuste jedzenie?????

Polecane posty

Gość bo mówicie, że nie

Typu boczek itp?

Gość pytanie do marco
z tłustego jedzenia lubię pizzę, kiełbaskę z grilla (ale wypieczoną), chipsy., Ale boczek i takie tam - nie:O

Gość oligarchia plebejska
nienawidze jak micho ocieka tłuszczem albo tłuszczu na szynce, boczku, bo mnie na wymioty bierze

Gość bo mówicie, że nie
a myślałem, że kobiety tylko tak wymyślają :P Ale czekam na dalsze odpowiedzi.

Gość ffguuo0
a od kiedy pizza to tłuste jedzenie?

Gość tłuste lepsze niż słodkie
w sumie

Gość pytanie do marco
No np. z peperoni trochę jest tłusta;) Ja lubię włoskie jedzenie, mogłabym jeśc tylko makarony, pizzę, nic poza tym. Warzywa, drób, wołowina, ryby, sery. To lubię. Ale jem, co jest, dużo pracuję, n ie mam czasu sobie gotować, w pracy jem zazwyczaj 3 posiłki (bo jadam 5 razy dziennie i sporo) :(

A ja tam lubie boczek smażony i golonke gotowaną. A co :D Nie jem tego na co dzien, ale kilka razy w roku i owszem :)

Gość fwrfwerf
Jako dziecko nie lubiłam. Teraz nie mam nic przeciwko. Jem rzadko warzywa i owoce, za to mięsa, w tym tłuste, często. Ogólnie uważam że smaczne są głównie te wysokokaloryczne potrawy. No i jestem zdrowa i szczupła. Faktem jednak jest że wolę zjeść raz dziennie niż siedzieć w lodówce.

Gość 1500 mg/l
W ogóle mięsa nie lubię, ale lubię orzechy - też są tłuste. Liczy się?

Gość oczywiscie ze sa tluste
nie bez powodu robi sie z nich oleje i olejki ;)

Gość błękitne_niebo
Uwielbiam: *Karkówka z grilla *Boczek wędzony, boczek z grilla *Smalec ze skwarkami *Makaron z tuńczykiem Za to nie znoszę jak zupa albo mleko są tłuste, bleee....

Gość taka jedna dziołka
lubie, nawet bardzo, ale nie jadam każdego dnia bo b ym rady nie dała i pewnie na zawał serca w wieku 30 lat zmarła :D Moj znajomy twierdzi, ze tylko tłuste jedzenie jest smaczne ;)

Gość balsam i żołądkowa gorzka
Kobieta może jeść wszystko szczególnie w fazie dojrzewania i rozrostu kośćca oraz gromadzenia tłuszczyku na pośladkach, biodrach. Żeby omijać bulimię czy anoreksję musi prowadzić dietę zbilansowaną. Przykładowo kupiony 1 L lodów rozkładać go na kilka dni dla smaku czy czekoladę na tabliczki lub ze słoika także smakując po łyżce. Chleb ze smalcem, boczek, pizza, chipsy - wszystko w umiarze i jeśli prowadzi siedzący tryb życia to spalanie kalorii np. graniem w siatkę z mężczyznami, a potem seks lub petting / masturbacja (rozładowująca stres). partnera brać nie egoistę, który zadba o orgazm, a nie tylko o siebie. Tłuszcze najzdrowsze są te najmniej przetworzone [najlepiej gotować]. Musztarda, ketchup, majonez w ilościach małych do podkreślenia smaku. mało solić, częściej gotować albo piec w prodziżu czy brytwanie by w tłuszczu nie pływało. Po obfitym posiłku np. w weekend udać się na basen czy długi spacer po parku czy po lesie odwiedzając pseudo-matecznik, gdzie można uprawiać seks na łonie natury - uwaga na kleszcze i komary oraz żmije jadowite.

Gość sexmisja aaaaa
Ja mięsa nie tykam w ogóle, jestem wegetarianką i mi z tym dobrze

Gość Anq26
Nie wyobrażam sobie życia bez tłustego jedzenia...Miesięcznie zużywam do gotowania i smażenia ok. 1l oleju i 1l oliwy, do tego sporo masła (na mnie ok. kostka na 2 dni), przynajmniej litr śmietany 30% do kawy, deserów, sosów itp. Kocham chipsy, prażone orzeszki, popcorn...biały ser musi być tłusty...w ogóle żaden nabiał light mi nie smakuje... Czuję się rozgrzeszona bo nie jem mięsa ani jaj więc potrzebuje energii w innej postaci, dlatego nawet warzywa duszę w dużej ilości tłuszczu a zupy zagęszczam tłustą śmietaną. Noszę roz. 38/40 więc nie jest źle:)

Gość rakpap
NIE MOŻNA SMAŻYĆ NA OLEJACH! TYLKO NA SMALCU! Oleje roślunne sie uwodorniaja w wysokiej temperaturze i tworza rakotwórcze substancje. Poczytajcie o tym. Oliwa z oliwek tylko do sałatek na zimo. A tłuste jedzenie - boczek... uwielbiam :) zreszta to nie tluste jedzenie tuczy tylko nadmiar węglowodanów a węgle z tluszczami to juz w ogole salceson murowany

Gość Anq26
Są liczne oleje do smażenia...nie smaży się raczej na oliwie. fuj na smalcu obrzydliwe...

Gość balsam i żołądkowa gorzka
Wegetarianki mają wspaniałe i zdrowe anus'y do stosunków seksualnych!

Ank12 - no jakie sa oleje do smazenia poza oliwa i slonecznikowym? slonecznikowy jest rakotwórczy bo zawiera sam kwas linolowy. Sam kwas linolowy w tak ogromnym stężeniu jest rakotwórczy, najzdrowsza z oleji jest oliwa i olej morelowy. Smalec moze byc w ostatecznosci, w dobie patelni teflonowych najzdrowiej smażyć beztłuszczowo

Anq26* sorry. Dzięki wspanialym reklammom kujawskiego Polki kupuja w zasadzie tylko olej słonecznikowy nie wiedząc jak bardzo jest niezdrowy. Podobnie z margaryna. Dobra reklama i juz tlumy mysla ze margaryna i olej slonecznikowy są zdrowe i wspaniale. a koncerny lapia kase i lobbuja prase aby nie pisala o szkodliwosci ich. poczytajcie o tym

Gość Anq26
Nie wiem, nie mam TV. A ja używam zawsze kukurydzianego i z orzechów arachidowych. Czasami zastępczo (wyjątkowo) jak już muszę szybko jakiś kupić i nie mam czasu jechać do marketu t kupuję jakiś dobry rzepakowy....

:) gratki, rzepakowy tez ma dobry stosunek omega-3 do omega-6.

Gość procz pizzy i innych takich
smieciowych rzeczy to nie jem ;]

Gość szynnkowa
Zdecydowanie nie jem takich rzeczy i jesli juz mam zjesc dobry obiad, to wole kuchnię włoską. Polecam Wam gnocchi z sosem serowym z restauracji Antich w Warszawie. Pyszne i zdrowe jedzenie.