Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiucha22

Czy warto walczyć o tę milość?

Polecane posty

Gość Basiucha22

Hej. Bylam z nim prawie dwa lata. Jakis czas temu spotkalam sie kilka razy z kolega ktory troche namieszal mi w glowie . Moj facet o tym nie wiedzial. Przeczytal to ostatnio w moim pamietniku . Zerwal bo uznal ze go zdradzilam ale ja tego nie zrobilam. Nie doszlo miedy mna a kolega do niczego oprocz rozmow . Moj byly nie chce mnie znac . Wiem ze dalej mnie kocha . A ja go tym bardziej. Co robic ? Odpvscic czy walczyc poradzcie prosze

Gość --00--0
ja bym odpuściła już za samo przeczytanie mojego pamiętnika!!!

Gość Fox.1985
niecg on nspiedaoa

Gość miliony...żona...i ta ona obok
dziwisz sie?????a jakbys Ty przeczytała u niego na gg wpis do kumpla,ze taka i taka laska jest zayebista????tez bys tak spokojnie to przyjeła???

Gość nastepna idiotka
poczekaj, jak mu sie zuzyje szmata do podlogi to sie odezwie do ciebie

Gość Basiucha22
Raczej liczylam na normalne odpowiedzi. Fakt z pamietnikiem przegiał .

Gość nastepna idiotka
z pamietnikiem przegial??? Ahahahahahahaha, skad sie biora takie tepe strzaly? :D:D:D:D:D:D Nie no, tylko kobieta moglaby cos takiego napisac :D

Gość nastepna idiotka
oczywiscie fakt, ze mu chcialas przyprawic rogi za jego plecami to tylko taki niewazny dodatek :D:D::D:D:D

Gość --00--0
No przegiął z pamiętnikiem. Co do reszty to ja bym dała czas i sobie i jemu. Jeśli będzie mu zależało to nie odpuści tak łatwo. Jeśli nie albo też jest egoista bardziej kochającym siebie to nie ma się nad czym zastanawiać - trzeba odpuścić i zapomnieć. Łatwe to nie będzie, ale da się wytrzymać;) Ten czas potzrebny jest z tego co czytam również Tobie, bo jeśli ktoś był w stanie namieszać Ci w głowie, to może Twój facet nie jest tym jedynym i może Twoje uzucie do niego nie jest na tyle mocne. Także czas będzie Ci potzrbny żebyś i Ty mogła sobie wszystko przemyśleć. Trzymaj się!

Gość Basiucha22
No tak inny namacił ale po chwili to mineło . Zerwalam z nim kontakt . Wazny byl dla mnie tylko moj facet i on byl dla mnie najwazniejszy . Czas pokaże jak dalej bedzie . :)