Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barabarabab

czy ja jestem az taka glupia i pewnych spraw nierozumiem????

Polecane posty

Gość barabarabab

jestem na stazu i niedlugo mi sie konczy, na stazu sa tez inne 2 dziewczyny i jedna z nich konczy wczesniej. dzisiaj przyszla i mowi ze na pozegnanie przyniesie szampan i upiecze torta.. czy ona jest madra? ja tylko na nia spojrzalam i nic sie nie wypowiedzialam, no ale ja tego nierozumiem z jakiej racji ja mam komus piec ciasto dlatego ze przez pol roku mnie i im obrabiali dupe za plecami. nie uwazacie ze to smieszne??

Oj no bez przesady, czesto spotykałam się z takim zwyczajem na "odchodne" ale zazwyczaj byli to pracownicy długoletni, nie stażyści. Nie przeżywaj tylko zjedz tego torta i napij się szampana. Co Ci szkodzi? Może dziewczyna jest po prostu sentymentalna.

A Ty jesli nie czujesz potrzeby upieczenia dla nich torta to po prostu tego nie rób...proste.

no nie wiem... ja na swoje urodziny przynosze ciasto do pracy, a jak są jakieś inne świeta to jakieś winko albo coś. Mój ojciec ma firme i dziewczyna sama sie zwolniła bo wyjezdza za granice i ostatniego dla pracy też przyszła z ciastkami i winkiem. Nie wiem... tak sie robi jak jest miła atmosfera w pracy

Gość adamm_24
Ja nic nie dałem zmyłem siem po angielsku...

Gość barabarabab
tzn wiecie wiadomo ze jesli sie pracuje wsrod kobiet to zawsze znajdzie sie powod zeby ktorejs tylek obsmarowac.. nawet najlepsze (zdawaloby sie) kolezanki sie tam obgaduja co dla mnie dziwne :/ no i jak tak uslyszalam o tym torcie i szampanie to w jakis sposob nie chce czuc sie gorsz i tez kupie pare kawalkow ciasta, ale alkoholu nie kupie.

Gość barabarabab
nazra sie i papa..