Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potzrbuje natychmiastowej rady

Tak mnie boli ze chyba umre moze ktos pomoze

Polecane posty

Gość potzrbuje natychmiastowej rady

jestem w 37 tyg ciąży, wczoraj Mały chyba kopnoł mnie w żebro bo boli okropnie pod żebrem po prawej stronie i coś jakby płuco, pół noc nie spałam, ciężko mi oddychać. Do lekarza mam możliwość pojechać dopiero za jakieś 3 godziny ;/ Domyśla się ktoś co to może być? :/

Gość jezu dziewczyno........heh
nie KOPNOŁ TYLKO KOPNĄŁ

Gość potrzbuje natychmiastowej rady
nie są mi teraz potrzebne poprawki ortograficzne tylko konkretna rada ;/

Gość rada-szpital

Gość to sie zdarza
nic ci nie bedzie, nie histeryzuj :O

Gość to dopiero początek
dlatego człowiek tak sie czuje fatalnie pod koniec ciaży żeby nie bał się porodu i chciał mieć to za sobą ;) spoko jeszcze 3-4 tygodnie ciąży, potem 6 tygodni połogu - dla mnie gorsze niz cala ciąża i poród razem wzięte ;), poród, gózy w piersiach i będzie z górki, później to tylko nieprzespane noce przez wychodzące ząbki, dziś spałam 2 godziny, młody ma 11 miesięcy i 7-my ząbek w drodze ;)

Gość zdesperowana mamusia chlopca
up up

Gość hy
e tam :) 11 miechów a ty spisz po dwie godziny :o no to widac wybitne dziecko, u mnie strasznie bylo przez pierwsze 3 miechy a pozniej mala przesypiala nocki wiec juz nie stresuj biednej kobiety... do autorki skoro tak cie boli ze nie mozesz wytrzymac lec do lekarza! a przynajmniej zadzwon jezelli masz taka mozliwosc!

Gość do lekarza
Koniecznie lekarz. To wcale nie musi byc od koniaka a moze zagrażąc ciąży i Tobie.

Gość maxicosi babyy
prawdopodobnie boli cie okolica watroby..wiem bo tez tak mialam,plakalam z bolu ale nie ma na to innej rady jak przeczekac... dziecko milalm tak ulozone w brzuchu ze wlasnie uciskalo mi watrobe..koszmar idz do gina niech zrobi ci usg okolic watroby i zobaczy co i jak...

Gość to dopiero poczatek
to nasza taka trzecia nocka przez 11,5 miesiąca ;) mały śpi fajnie, budzi się ok 3 ciej na mleczko i dosypia do 6 tej ;) i jak autorko co powiedział lekarz?

Gość ksdkjadsff
Ale pierdzielicie. W tym okresie ciąży to normalne, że boli pod żebrami, bo dziecko uciska. Będzie ją bolało, kłuło itd. i spać przy tym nie będzie mogła. Przejdzie jak się brzuch obniży. Miałam to samo. Śmieszne jest to, że od kopniaka miałaby mieć problemy z wątrobą :D:D:D:D Większej głupoty nie słyszałam :D Buahaha. Autorko nie masz się czym martwić :-) Musisz wytrzymać do porodu. A im większe dziecko tym bardziej na wszystko uciska.

Gość ksdkjadsff
Oddycha też się ciężej, bo ucisk jest na płuca i wszystko się podniosło ku górze. Również żołądek jest nieco mniej pojemny.

Moja siostra pod koniec ciąży też tak miała! i okazało się że dwa żebra na siebie naszły i ją tak bolało! ale lekarz nastawił i przestało

Gość Aiszaaaaaaaaaaa
Te parę godzin musisz wytrzymać a potem odrazu leć do lekarza

Gość potrzebuje natychmiastowej rad
bardzo wam bardzo za pomoc-myslaąłm, ze umieram i chciałam nawet po pogotowie zadzwonic;) teraz juz wiem ,że lekko nie będzie ale jeszcze niecałe 3 tygodnie i koniec

Gość no jak tam
boli jeszcze czy przeszlo ja slyszalam ze mama miala zlamane zebro od kopniaka serio ale to sporadyczne przypadki