Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tamaraaa83

Sale weselne - piszcie opinie o salach, w których miałyście swoje wesela

Polecane posty

Hej, Niech ten wątek stanie się kompendium wiedzy na temat lokali, które są warte polecania, a które nie. Ja swoje wesele miałam w Dworze Kaliszki Informacje o nim można znaleźć na portalu gdzie jest opisanych również mnóstwo innych sal: http://www.twojasala.pl/dwor_kaliszki Nasza impreza się udała, jedzonko było w porządku, obsługa miła i szybka, chwalimy sobie ten lokal. A jak było u Was ??

My mięliśmy w lokalu nad jeziorem Pogoria na Śląsku, i też sobei chwalimy, dla nas to był ejden z lepszych lokali w okolicy

Ja jestem w tracie poszukiwań, i na pewno mogę powiedzieć, ze nie polecam "Starej Watry" w okolicach Pabianic. Mam jeszcze kilka sal do obejścia

Ja miałam wesele w Hotelu Przystań na Sołą w Bielanach koło Oświęcimia http://www.hotelprzystan.pl/. Miejsce bardzo urokliwe położone zaraz na rzeką i mostem na Sole. Mają piękny taras wychodzący na rzekę. Ceny rozsądne za menu z 5 ciepłymi posiłkami 150 zł. Są tez inne opcje. Jedzenie smaczne i ładnie podane. Wódkę dobrze schłodzili;-) Samemu trzeba zadbać o tort i ciasto. Napoje i owoce wg zużycia. Obsługa miła. Bez większych problemów choć gdyby była jeden kelner więcej to by było super;-), Do dekoracji sali można wynająć dowolna firmę choć ja polecam panią która dekorowała nam z polecenia hotelu. Dają sporą zniżką na pokoje hotelowe dla gości weselnych i pokój dla młodych gratis. To chyba tyle;-)

Cieżko pwoiedzieć, któa sala jest najlepsza, jedni piszą, że dana sala jest ok, inni piszą o tej samej sali , że jest do bani, cieżka sprawa