Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANKRACUSKA234

Zauwazyłam taka tendencje, ze łatwe laski mysla, ze sa ładne..

Polecane posty

Gość PANKRACUSKA234

zauwazyłam taka tendencje, ze łatwe laski mysla, ze są ładne i chodza dumne jak pewne siebie(a powinny sie wstydzic, ze sie puszczaja z kim popadnie), a dlaczego tam mysla?Proste..logika NO,bo skoro są łatwe, to faceci to wyczuwaja,czesto z ich walorow korzystaja, a zeby zdobyc kobiete, facet,musi jej powiedziec komplement jakis wiadomo, my na to lecimy:)A wiec, taka jedna Zdzisia z Koziej Wolki nasłucha sie komplementow, to jej ego rosnie, a facet na tym korzysta najlepiej:)Pozniej taka cwaniara sobie tlumaczy..swoje puszczalstwo. "Jestem piekna,ładna , zayebista,dlatego tyle facetow na mnie leci, a wiec korzystam.Tylko te brzydkie nie maja powodzenia i nie sypiaja z facetami.Trzeba korzystac ze swojej urody.Dlatego, to brzydkie nas obgaduja i sa zazdrosne.Zwykła ludzka zazdrosc, a my piekne laski po prostu jestesmy zyciowymi optymistkami,zyjemy chwila, korzystamy z zycia, z urody jaka mamy, a noz jakis bogaty sie trafi i moze mezem zostanie;;)moim:)"..tak mysla puszczalskie a jak mysli Facet... Kurcze, laska ubrała mini, dekold,chyba na cos liczy,dobra podejde do niej powiem kilka komplementow i jak jest łatwa poleci na to.No i facet podchodzi mowi komplementy:)i ona jest jego tej nocy;)

Gość PANKRACUSKA234
POWIEDZCIE, ZE TAK NIE KJEST?

Gość 5678909
najgorzej jak pasztet myśli że jest ładna, wtedy jest i brzydka i głupia i łatwa

Gość pankracuszka234
do 5678909 rozwaliłes mnie ta mądra myślą:) pankracuszka..wyjatek to byłaby piekna, ktora uwaza sie za brzydka , a i tak jest puszczalska)):)

Gość ziemia do venus
chude dziewczyny tez zazwyczaj mysla ze sa boginiami :/

Gość pankracuszka234
chude tez , kolezanka .."anoreksja" im chce wmowic, ze sa piekna i doskonałe jak sa chude, ale to jest w sumie schorzenie , choroba i powinno sie to leczyc, bo to zaburzenie postrzegania własnego ciała.

Gość ziemia do venus
ale mi nawet o anorektyczninie chodzi .. chodzi mi poprosru o zgrabniutkie panny , nie mowcie ze zazdrosna jestem bo moja waga jest chyba idealna wiec zazdroscic nie mam czego..alke zazwyczaj jak dziewczyna ma zgrabne cialo uwaza sie za pieknosc co jest nie prawdo bo naprawde wieeele puszystychj dziewczyn jest od nich 1000 razy ladniejszych

Gość 7 grzechow NIEGŁOWNYCH
ziema do wenus zgadzam sie:)

Gość micha1234
ja jestem, ładna, gruba i nie puszczalska..i uwazam, ze faceci jednak patrza na figure bardziej niz na twarz, wiem bo kiedys byłam szczupła, znaim dzieci urodziłam, to wieksze powodzenie miałam:)Teraz ewentualnie starsi panowie zwroca uwage, ale nie młodzi.Młode chłopaki w ogole na mnie nie patrza;) Jak byłam młoda, to byłam i ładna i zgrabna, dopiero teraz moge tak powiedziec, moze nieskromnie, ale z perspektywy czasu umiem spojrzec na siebie obiektywnie.NO, ale mimo, to uwazałam, sie za brzydka, za gruba i ciagle odchudzałam, choc byłam chuda.Zawsze widziałam, tylko , ze jakas tam laska jest ładniejsza ode mnie, bo ma wiecej facetow, bo ma co tydzien innego,bo na dyskotece ja zaczepiaja nie mnie.No, a co sie okazało, po latach, tamta kolezanka, była mega puszczalska, dlatego takie powiedzenie miała.Ja zwykle jak jakis chłopak chciał cos wiecej odmawiałam, to w małym miescie, kazdy wie, o kazdym i nikt mnie pozniej nie zaczepiał, bo wiedzieli, ze nie ma po co.Tylko jak jakis chłopak sie we mnie naprawde zakochal to podchodził ;)

Gość taktrakaks
swieta prawda

Gość Abdullah ibn Hose
micha1234 ja jestem, ładna, gruba \\ Napisalas ze jestes ladna i gruba - tylko ze to sa antonimy jedno wyklucza drugie nie mozna byc grubym i ladnym przykro mi Glowa do gory;)

20:12 [zgłoś do usunięcia] ziemia do venus ale mi nawet o anorektyczninie chodzi .. chodzi mi poprosru o zgrabniutkie panny , nie mowcie ze zazdrosna jestem bo moja waga jest chyba idealna wiec zazdroscic nie mam czego..alke zazwyczaj jak dziewczyna ma zgrabne cialo uwaza sie za pieknosc co jest nie prawdo bo naprawde wieeele puszystychj dziewczyn jest od nich 1000 razy ladniejszych tylko ze wielu facetow nie akceptuje puszystych dziewczyn:classic_cool:

Gość do Abdullah ibn Hose
to ze dziewczyna ma okrąglejsze kształty nie oznacza ze nie może być piękna , bo nie każda szczupła dziewczyna jest ładna i nie zawsze może równać się z ta co ma trochę więcej ciałka!!!

Gość micha1234
Abdullahu , a jak Ty wygladasz, jestes młody Bog? Niewazne Moze wg Ciebie ładny i gruby to antonimy, ale nie wg słownika jezyka polskiego, a slownik dotyczy nas wszystkich. Antonimem ładnego jest brzydki. Antonimem grubego natomiast chudy. Natomiast wg twojego rozumowania synonimem były by słowa chudy i ładny.Głupota.No sorry, ja moze nie naleze do szczupłych, ale schudnac, zawsze mogę, a głupote ciezej wyplenic.Bo to co piszesz, jest glupie i nielogiczne, a wystawiasz tym samym o sobie opinie.Radze, zapoznac sie ze słownikiem i w ogole ze znaczenie slowa antonim i synonim, bo chyba nie znasz ich znaczenia.Nie muszę sie podobac wszystkiem, ba zdaje sobei sprawe, ze wiekszosc faceto tak mysli jak ty i nie nie spojrzy nawet na mnie, mimo, ze mam ladna twarz.Poniewaz facetom ladna twarz nie jest do szczescia potrzebna, wazne, ze kobieta jest zgrabna, szczupła, wtedy do dla nich znak,ze dobra w seksie;)tak mysla niestety faceci,troche jak zwierzeta):) No, ale i to tez ma swoj urok.Musze Cie rozczarowac, ze podobam sie mojemu facetowi ,wrecz szaleje za mna , a to ze waz 80 kg przy 170 nie przeszkadza mu, bo sam jest wiekszy;)niz norma.Troche tolerancji dla innosci:)Gdyby wszystkie laski wygladały jak chude lalki barbie, czy byłoby tak zayebiscie????pytam? "Antonim - oznacza przeciwieństwo, odwrotność innego terminu, natomiast antonimy to terminy przeciwstawne (duży - mały, ładny - brzydki, gruby - chudy)."źródło http://megaslownik.pl/slownik/synonimy_antonimy/ Abdullah , ale ja po prostu wiem, ze chciałes po prostu byc złosliwy wobec mnie:)i tyle