Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SpragnionyTejMiłości

Były kumpel zerżnął mi żonę - rozwodze się

Polecane posty

Gość SpragnionyTejMiłości

i co wy na to. Chciała ratować małżeństwo. Oszukiwała, że niby chodzi na terapie (do tego kochanka). Małżeństwo ratowała parę dni, straciłem jej zaufanie po imprezie na której oboje popiliśmy a ja stłukłem jakieś naczynia, cóż, każdy pretekst jest dobry.

chłopino to Ci tylko przysługę zrobił , pomógł przyjacielowi w potrzebie, a raczej w niemocy. koledzy powinni sobie pom,agać , jeden tyra chłopina i jak zaniemoże to koleżka służy pomocą w obowiązkach

Gość Niebawem rozwodnik
taa, po prostu okazało się ile jest warta. Najfajniej, jak on ją zerżnął a potem ja ją zerżnąłem, twierdziła że może to robić tylko jak komuś ufa. Hmm... hipokryzja do potęgi entej.

Gość wojtas1023
Moją obecną żonę też mi zerżnął były kolega. Prowadziliśmy razem inetesy namawiał mnie na wyjazd a sam został, ponoć ją posuwał dwa dni. Kolegi nie mam a żona obiecała że zrobi wszystko co zechce ale żebym jej nie zostawiał. Jak narazie dobrze się spraswuje suka. Jest posłuszna jak nigdy a to już dwa lata.

Gość seba78
i tak powinno byc wojtas, ma chodzic krotko przy nodze mam nadzieje, ze Ty teraz nie jestes frajerem i dupczysz sobie cos na boku?

Gość rzuć sukę. kolega pewnie też
ją rzuci

Gość to sie mitoman na babskim
forum znalazl i pisze pod wieloma osobowosciami sam ze soba :D :D :D

Gość to mnie lepiej
mnie takie cos odwalił najlepszy kumpel jeszcze wtedy. mnie by przez mysl nie przeszlo, zeby z jego zona chociaz poflirtowac, chociaz nie powiem. calkiem ladna. zawsze jak sie zabawialem to z kolezankami albo na wyjezdzie sluzbowym, ale w zyciu nie dotknalbym jego zony! a on co? dymali sie za moimi plecami przez ponad 2 mies. mimo, ze dzieci to zostawilem bo nie moglem patrzec na szmate.

Gość spermaJOE
prawidłowo k***a musi wiedziec ze dziura jest dla PANA

Gość gość
Ja nie wiem jak glupim trzeba byc zeby sie ozenic... Przeciez kazda predzej czy pozniej albo cie zdradzi albo przy rozwodzie zabierze wszystko albo jedno i drugie!